Van werk tot weekend: de perfecte herenbroeken voor elke gelegenheid
Van werk tot weekend: de perfecte herenbroeken voor elke gelegenheid

Van werk tot weekend: de perfecte herenbroeken voor elke gelegenheid

In jouw garderobe zijn herenbroeken een van de meest praktische items om te hebben. Want of het nu zomer of winter is. En of je nu zoekt naar een look op werk of in je vrije tijd. De herenbroeken komen in alle gevallen maar al te goed van pas. Fijn om te weten, is dat er voor iedere gelegenheid passende herenbroeken te vinden zijn. Waar je zoal aan kunt denken en welke broeken heren dus eigenlijk niet mogen ontbreken bij jou in de kast, lees je in dit blog.

Draag een nette pantalon op werk voor een geklede look

Ga je op het werk maar al te graag voor een meer geklede look? Dan is het dragen van een nette pantalon een erg geschikte keuze. De pantalons hebben meestal een slanke pijp en sluiten mooi aan op het lichaam. En van een lichte wolmix tot aan linnen of katoen. Op het gebied van de materialen van deze herenbroeken is er enorm veel mogelijk. Weet je op dit moment al erg goed wat voor soort pantalon je het liefste draagt tijdens een formele gelegenheid?

Ga voor gemak en kies voor een relaxte denim voor in het weekend

En in het weekend? Dan is het meer dan logisch dat je voor een meer relaxte outfit gaat. Een fijne denim is dan de perfecte basis, bijvoorbeeld om te combineren met een luchtig overhemd of een oversized shirt. Breng daarom goed voor jezelf in kaart wat voor soort pasvorm je draagt. Van een spijkerbroek in een slim fit model tot aan skinny, in de collectie van PME Legend ga je het allemaal tegenkomen. Hierdoor is er op het gebied van de spijkerbroeken voor ieder altijd wel wat wils.

Een lekker etentje op de planning? Ga voor een fijne chino

Een andere fijne toevoeging voor aan je eigen garderobe? Dat is zonder twijfel een chino in kleuren zoals lichtblauw, beige en zwart. Dit is de perfecte combinatie van een nette pantalon en een relaxte denim. Dit maakt een chino dan ook het perfecte kledingstuk voor een avond met vrienden of een etentje met je partner. En dankzij de vele kleuren en materialen die er zijn, is er altijd wel een model te vinden dat helemaal aan je wensen voldoet. Vul je je garderobe op korte termijn een keer aan met een paar nieuwe en fijne herenbroeken?

Nog meer herenbroeken

Ga mee op avontuur met de travel collectie van PME en lees verder op lifestyle blog mensgoodlife.