engelbert strauss warm en veilig werken in de winter
engelbert strauss

Warm en veilig werken in de winter

Laat je inspireren door engelbert strauss, een Duits merk dat opgericht is in 1948. Engelbert strauss is gespecialiseerd in het maken van duurzame werkkleding, werkschoenen en persoonlijke veiligheidsuitrustingen. Het eerste product dat engelbert strauss verkocht waren handschoenen. Tot op de dag van vandaag verkopen zij naast deze handschoenen allerlei producten die jouw werkdag veilig en aangenaam maken. De slogan van het bedrijf luidt dan ook: Enjoy work. De kans is groot dat je al ooit van het merk gehoord hebt wanneer je veel buiten werkt en werkzaam bent in de bouwsector.

Veiligheid op nr. 1 bij Engelbert Strauss

Aangezien veiligheid altijd op nummer één komt te staan, is het belangrijk dat jouw werkuitrusting hieraan bijdraagt. Naast handschoenen verkoopt ze ook oogbescherming, valbescherming, gehoorbescherming, kniebescherming en hoofdbescherming. Je kan je het zo gek niet bedenken of je kan het bij engelbert strauss vinden. Hiermee ben jij van top tot teen beschermd op de werkvloer. Naast een veilige uitrusting is het ook van belang dat je veilige kleding draagt op de bouw of in de industrie. Daarom heeft dit merk voor ieder werkgebied geschikte producten in haar assortiment. Ze bieden bijvoorbeeld e.s.industry werkkleding aan. Deze kleding is bestand tegen zware belasting, ideaal wanneer jij in een fabriek, magazijn of loods werkt. Daarnaast bieden zij ook e.s.motion werkkleding aan, kleding die zich kenmerkt door praktische en moderne bescherming die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, perfect wanneer je buiten werkt dus.

Winter warm

Wanneer jij buiten in de kou staat te werken, is het belangrijk dat je warme kleding draagt. In de online shop van engelbert strauss vind je onder andere werkjassen voor in de winter, bodywarmers, veiligheidsjassen en niet te vergeten thermokleding! Thermokleding is dè oplossing om jezelf warm te houden in de koude wintermaanden.

Naast werkkleding biedt deze online shop ook bedrijfsuitrusting aan. Denk hierbij aan kwasten, ladders en gereedschap, maar ook inktpatronen, schrijfwaren en ordners. Ieder bedrijf kan wel terecht bij engelbert strauss, dit komt niet alleen door het veelzijdige aanbod, maar ook door de uitstekende kwaliteit!

Kortom enjoy work, enjoy goodlife!

engelbert strauss warm en veilig werken in de winter

Lees meer over heren kleding en heren schoenen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.