Werkkleding voor de hardwerkende man
Engelbert Strauss

Werkkleding voor de hardwerkende man

Hard werken daar ben jij niet vies van want je doet het met de werkkleding voor de hardwerkende man. Dat is kleding geselecteerd op topkwaliteit, waarmee jij dag in dag uit nog meer geniet van je werk. Gemak, bescherming en stijl. Je kent het wel, kleding die gemaakt is voor jou. Lees snel verder en ontdek meer over werkkleding voor mannen in dit lifestyle artikel.

[divider]Werkkleding voor de hardwerkende man[/divider]

Mannen die tegen een stootje kunnen

Als echte man kan jij tegen een stootje. Of je nu het gras maait, de wegen veilig houdt, goed om kunt gaan met een hamer, zaag of een dirty job hebt. Een echte stoot handle je zonder enkel probleem. Kom maar op! Geen klus is te gek, want echte mannen klussen erop los.

Heerlijke werkschoenen

Je weet het verschil tussen beroepsschoenen en veiligheidsschoenen. Je wilt geen teen missen en daarom kies jij voor EN ISO 20345 gecertificeerde teenbescherming. En voor mechanische risico’s draag jij werkschoenen conform EN ISO 20347.

Mannelijke werkkleding

Een werkbroek, jeans, softshelljack, werkbroek, sweatshirt of juist een complete tuinbroek. Je hebt ze allemaal klaarliggen voor gebruik. Ook dat ene Stonekit Veiligheids-pilotjack waarmee je reflecterend opvalt. De juiste werkkleding kleedt de man.

Prio 1: Arbeidsveiligheid

Arbeidsveiligheid heeft een enorm hoge prioriteit. Je kunt toch geen vinger missen op het werk? Of kniebeschermers, ideaal voor werk op de grond. Wanneer je bijvoorbeeld laminaat aan het leggen bent. Zelfs voor de meest extreem gevaarlijke jobs, weet jij waar jij jouw wegwerpoverall moet halen. De arbeidsveiligheid staat bovenop jouw lijstje.

Beste bedrijfsuitrusting

Goed uitgerust ga jij op pad. Flexibele wasborstel in de hand, Boxx 136 in je andere hand. Klaar voor de dag. Je borstelt er flink op los en weet welk product het beste werkt om de klus te klaren. Zo ga jij goed uitgerust met een DeWalt accu-boorschroevendraaier op pad, want alleen met de beste bedrijfsuitrusting klaar jij de klus van de dag.

Handige kantoorartikelen

Ook voor een nieuwe DYMO Labelwriter, Novus nietmachine, Faber Castell balpen of voor ordners en schrijfmappen weet je waar je moet zijn. Je kiest voor kantoorartikelen die uitstekend passen bij een hardwerkende man.

[divider]Engelbert Strauss[/divider]

Wanneer je professionele werkkleding voor mannen zoekt, staan ze bij Engelbert Strauss altijd voor je klaar. De webwinkel waar hardwerkende mannen shoppen en met PayPal, iDeal, vooruitbetaling of Credit Card betalen. Privé of zakelijk? Met de fijne webshop van Engelbert Strauss haal je nog meer plezier uit je werk. Be careful, enjoy Goodlife!

Ontdek meer kleding voor mannen artikelen op lifestyle platform mensgoodlife.