kracht-uitstralen-met-brede-schouders
Olly2

Kracht uitstralen met brede schouders

Brede schouders zijn één van de factoren waar wij als mannen onze kracht mee uitstralen. Hiermee scoor je pluspunten bij de vrouwen. Brede schouders zijn stoer, mannelijk en daarom ook sexy. Je ziet er beter uit in een t-shirt of polo die is gevuld. Hierdoor voel je je goed en dat geeft zelfvertrouwen. Door vooral de nadruk te leggen op het verbeteren van jezelf, voorkom je dat je trapt in de val van ijdelheid.

Benodigheden: Kracht uitstralen met brede schouders

Dagelijks belast je onbewust je schouders enorm veel. Het is daarom van belang dat je deze spiergroep, die één van de grootste en belangrijkste spiergroeppen van je lichaam is goed traint. Je hebt drie belangrijke schouder spiergroepen:
– Voor (Anterior Deltoid)
– Midden (Lateral Deltoid)
– Achter (Posterior Deltoid)

Voor je schoudertraining heb je maar weinig nodig. Met een dumbellset kom je al een heel eind. Deze oefeningen in het filmpje hieronder kun je gewoon thuis uitvoeren. Handig in het geval dat je niet veel tijd hebt en maar wel wilt blijven trainen. Ideaal voor de drukke man. Je kunt deze oefeningen uiteraard ook in de sportschool beoefenen.

TIP

Zorg ervoor dat je schouders ook mooi uitkomen en neem de juiste houding. Sta rechtop met je borst vooruit, je schouders komen dan direct beter tot zijn recht. Want met een beetje training en de juiste houding, kun je jouw uitstraling al verbeteren.