guy-droog
Guydroog.com

Lifestyle transformatie tips met Guy Droog

Check de lifestyle transformatie tips met Guy Droog en met zijn E-book ‘feit of fictie‘ doorbreekt hij veelbesproken ‘mythen’ op het gebied van sport en voeding. Zijn handige tips transformeren je lifestyle naar een nieuw level.

Guy Droog?

Guy Droog is een ervaren Fitness Guru die zijn steentje meer dan bijdraagt als het gaat om het geven van actuele en objectieve informatie op het gebied van training, voeding en lifestyle. Onwaarheden worden ontkracht, goede ideeën ontstaan. Zijn missie is het een halt toeroepen van de verwarring die is ontstaan onder veel mensen met betrekking tot voeding, supplementen, sport en dieet.

GuyDroog.com

Zijn website www.guydroog.com staat vol handige informatie omtrent diverse onderwerpen. Afvallen, spiergroei, voeding, supplementen, paleo training.. noem het maar op. Voor de beginnende en ervaren sporter is zijn website een bron van nuttige informatie en de updates blijven komen. Meld je aan voor zijn nieuwsbrief en ontvang het E-book ‘Feit of Fictie’ en zijn persoonlijke 6-daagse trainingsschema.

Online begeleiding

Wie interesse heeft in extra persoonlijke benadering kan zich richten tot zijn ‘online begeleiding‘. In Amerika wordt dit verschijnsel al in regelmaat toegepast, in Nederland is het vrij nieuw. Vanaf 145 euro per maand krijg jij persoonlijke begeleiding, je leest hier wat dit precies in houdt. Duur? Nee! Kijk eens rustig naar de resultaten op zijn website van cliënten en ongetwijfeld raak je overtuigd van de expertise en het positieve effect op je transformatie.

Feit of Fictie

Zoals genoemd, is zijn E-book ‘Feit of Fictie‘ vrij beschikbaar bij aanmelding. Centraal staat het ontkrachten van veel besproken mythen die heersen onder niet alleen het ‘gewone volk’ maar ook veel beroepsbeoefenaars. Dit prettig lezende boekwerk geeft gegarandeerd een nieuwe kijk op veel aspecten op het gebied van voeding en sport.

In samenwerking met Guy Droog gaan wij wekelijks een of meerdere artikelen uit zijn E-Book publiceren. Zo hopen wij de missie van Guy te versterken en mensen op een positieve manier te beïnvloeden in het maken van beslissing omtrent voeding en beweging. Blijf op de hoogte!

Media

Volg Guy Droog op Facebook
Ga eens langs op zijn website
Volg Guy Droog op Youtube

Check meer fitness tips op mannen blog en lifestyle platform mensgoodlife.