opdrukken-met-10-diamonds-push-up
opdrukken-met-10-diamonds-push-up

Opdrukken met 10 Diamonds Push-Up

Werk je in het zweet met de Diamond push-ups, de ultieme work-out voor iedere fitness liefhebber. Standaard opdrukken is niet meer van deze tijd, je wil natuurlijk veel meer spieren trainen en next level gaan, ga daarom opdrukken met 10 Diamonds Push-Up per dag.

10 Diamond push-up

Ze zijn overal toe te passen, thuis, op de gym of op het werk. Spoor je collega’s aan om 10 Diamonds push-up te doen als jij iets geniaals hebt gedaan. Zo eis jij je respect op en werk je samen aan een fit team. Opdrukken was nog nooit zo leuk geweest.

Be strong, have fun and enjoy goodlife.

Deze training is er alleen voor echte mannen die maximaal willen gaan. Die echt het uiterste uit hun lichaam willen halen. De diamond push-up is eigenlijk heel makkelijk. Je zet je handen en daarmee je vingers in de vorm van een diamond tegen elkaar. Hierna doe je de push-ups. Ze zijn zwaar en je traint hiermee next leven je armen mee.

Je moet wel oppassen voor blessures. Want als je hem niet goed doet, kan je schade in je schouders oplopen. Train hem dus goed en doe 10 reps. Dat is voldoende en als je dat elke dag doet ben je al een heel eind op weg naar een onverslaanbaar lichaam. Ga jij ook next level? En doe jij deze push-ups ook? Wij zijn benieuwd. Hij is in ieder geval erg leuk als alternatief van de standaard push-ups.

Footage 10 Diamonds

Ontdek meer sportnieuws op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.