Spieren opbouwen door deeltijdvasten
antondotsenko

Spieren opbouwen door deeltijdvasten

Deeltijdvasten, een go of no go? Dat is maar net de vraag als je het aan de kenners vraagt. De ene groep zweert erbij en de ander vindt het klinkklare onzin. Feit is wel, dat je er flink mee kan afvallen maar je spiergroei ook kan verminderen.

Deeltijdvasten als lifestyle voor mannen

Intermittent fasting, zoals dat heel mooi heet betekent dat je cyclisch in je levensstijl een periode gaat vasten. Eigenlijk fop je daarmee je lichaam omdat die de kans niet krijgt om te wennen aan je telkens wisselende eetpatroon. Dit met als gevolg dat je er mogelijk van afvalt. Spiercellen gaan makkelijker en meer vet verbranden.

Er is nog geen consesus tussen de wetenschappers over de toegevoegde waarde van deeltijdvasten voor sporters. Er zijn veel voor- en tegen argumenten. Tot die tijd moet je het doen met Scooby Werkstatt, de “Godfather of YouTube fitness”. Be strong, enjoy Goodlife!

Video over in deeltijd vasten

Is het iets voor jou of sla je toch even over? Wat jouw antwoord ook is. Weet dat je altijd het een keer kunt proberen. Baat het niet, schaadt het niet. Deze nieuwe lifestyle kan wellicht jou die ene blokjesbuik opleveren waar je al zo lang op zat te wachten.

Eet gezond, vast in deeltijd, enjoy goodlife!

Lees ook onze andere interessante sport voor mannen nieuws artikelen op mensgoodlife.