de-avontuurlijke-samenwerking-tussen-gael-monfils-en-tennismerk-artengo
de-avontuurlijke-samenwerking-tussen-gael-monfils-en-tennismerk-artengo

De avontuurlijke samenwerking tussen Gaël Monfils en tennismerk Artengo

Artengo, het tennismerk van Decathlon, heeft er sinds dit jaar een nieuw lid bij (en niet zomaar eentje…). Gaël Monfils, de Franse #1 en #21 op de ATP World Tour-ranking, heeft voor 5 jaar getekend bij Artengo. Zo speelt ook Artengo nu op het hoogste niveau en zien we deze producten wereldwijd terug in de handen van Monfils.

Artengo

Voor Artengo staan sterke waarden centraal en deze proberen ze keer op keer terug te laten komen in zowel het design van producten als in acties op en buiten de tennisbaan. Al enkele jaren wil Artengo een van de grote spelers in tennis worden en om dat voor elkaar te krijgen was een opvallende keuze nodig…

Dé match

Qua associaties doelt Artengo op authenticiteit, een gewaardeerde persoonlijkheid, een gedurfd temperament en natuurlijk een immense passie voor sport, zowel op als naast de tennisbaan. Bij het lezen van deze associaties gaan veel gedachten van de tennisliefhebbers onder ons al richting Gaël Monfils en deze samenwerking was dan ook een logische keuze. De onmiskenbare Franse showman steelt iedere keer weer de show (en harten van het publiek) met zijn onvoorspelbare maar vertederende optreden. Hij is een harde werker van wereldformaat en laat zijn publiek nooit onverschillig. Een match made in heaven zou je kunnen zeggen.

Artengo x Gaël Monfils

Vertrouwen, nabijheid en openheid zijn kernwoorden van het nieuwe partnerschap tussen het merk en deze wereldspeler. Het zijn 2 werelden die bij elkaar komen met een gelijke gedachte: ze willen iets betekenen voor de mensen met een passie voor tennis. Monfils geeft aan “Voor mij is het meer dan een partnerschap, ik wil het echt 100% beleven, dat is het belangrijkste.“. Dat het meer is dan alleen een partnerschap blijkt ook wel uit het feit dat het niet allemaal om sponsoring draait. Monfils wordt namelijk ook meegenomen in de creatie van de producten.

Het tennisracket

TR960 CONTROL TOUR 18×20 was het tennisracket dat Monfils in de eerste gesprekken met Artengo overtuigde. Oorspronkelijk ontwikkeld voor expert-tennissers die zoeken naar precisie, controle, een goede wendbaarheid maar ook kracht. Het racket heeft een dun profiel en een flexibel frame voor een goede balcontrole. Vanaf mei 2022 ligt dit racket ook in de Decathlon-winkels.

Footage: Gaël Monfils

Vind meer sportnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.

Foto: artengo.com