dad-bod-to-hot-bod
dad-bod-to-hot-bod

Dad-bod to hot-bod

Training nodig? Of het nou speciaal voor die ene date is, dat mooie pak waar je weer in wil passen of omdat de zomer van 2021 al bijna voor de deur staat, het is hoe dan ook de perfecte tijd om van dad-bod naar hot-bod te gaan! Weg met die coronakilo’s en terug naar die o-zo zelfverzekerde man. Wist je dat… veel vrouwen een zelfverzekerde man onwijs aantrekkelijk vinden?

Health lifestyle coach en ondernemer achter Slim Living Bas van Beest geeft je een aantal tips om je gezonde levensstijl op te pakken zodat je straks weer helemaal de oude bent.

3 á 4 keer per week krachttraining

De beste manier om vet te verbranden is, simpelweg, krachttraining. Zorg ervoor dat elke training een uitdaging is en er elke keer progressie wordt geboekt.

Vermijd ongezonde calorieën voor je training

Makkelijker gezegd, dan gedaan maar toch echt de key-to-succes. Probeer zo min mogelijk ongezond te eten en drinken. Laat dat ene glas frisdrank of die overheerlijke pizza Hawaï dus staan en zoek gezondere alternatieven. Uiteindelijk heeft gezond eten en drinken alleen maar zijn voordelen. Zo is het een afweer tegen aandoeningen en ziektes, verhoogt het de weerstand en niet geheel onbelangrijk zorgt het voor een gezond en stralend voorkomen.

Hoge intensiviteit intervaltraining

Tijdens een hoge intensiviteit intervaltraining wordt in korte tijd een intensieve inspanning geleverd, met korte pauzes. In dit korte tijdsbestek worden vaak betere resultaten geboekt. Bovendien is een hoge intensiviteit intervaltraining vaak 50 procent effectiever in het verbranden van vet, dan een lage intensiteit training. Je kan bijvoorbeeld een aantal seconden sprinten tijdens een hardloopsessie en dit meerdere keren herhalen. Het is wel aan te raden om te beginnen met 2 trainingen per week en dit rustig op te bouwen. Je zult merken dat je lichaam snel progressie boekt.

Train hard en eer jezelf

Als het doel bereikt is, moet dat gevierd worden. Uiteindelijk zorgt dit voor meer motivatie en haal je meer plezier uit het werken naar jouw doelen.

Meer tips om een gezonde routine op te bouwen, of wil je liever persoonlijk advies van een expert? Je kunt bij Slim Living een Lifestyle-scan aanvragen om te zien wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

Ga all-in met je training en word krachtiger, enjoy goodlife!

Training tips voor mannen

Ben jij net zo flexibel als Ido Portal? Of heb je nog meer inspiratie nodig over sportnieuws voor mannen? Hoe dan ook check jij mannen blog en lifestyle platform mensgoodlife.