Hoe je kan afvallen in 10 weken
Lequal

Hoe je kan afvallen in 10 weken

We kennen het allemaal, willen afvallen maar toch eventjes je buik inhouden om indruk te maken. Een man heeft gemiddeld ongeveer 2.500 calorieën nodig om de dag door te komen. Toch zit er op latere leeftijd vaak een laagje vet bij. Om dat buikje weg te krijgen, is minder eten simpelweg niet genoeg! Er zijn honderden manieren om er vanaf te komen, maar wat is de snelste vraag je je af? Daar gaan we het in deze blog over hebben.

Hoe je kan afvallen in 10 weken:

Voeding en afvallen

Vieze eiwit shakes of een bak sla als avondeten!?! Niet heel ideaal. De juiste voeding hoeft niet te betekenden dat het vies moet zijn of laag in calorieën. Het is belangrijk dat je eet tijdens het ontbijt, lunch en avond eten. Ook is het aan te raden om te beginnen met het eten tot je redelijk vol zit, en absoluut niet door gaat met eten als je te vol zit.

Sporten

Naar de sportschool? Binnen terwijl het buiten prachtig mooi weer is? Nee joh, ga toch lekker fietsen! Het allerbelangrijkste om af te vallen is simpel weg de fiets te pakken en heerlijk op je gemak door de polders van Nederland te fietsen. Met het heerlijke zonnetje op je gezicht word je nog bruin ook, twee vliegen in een klap.

Het is bewezen dat je met fietsen meer dan 1.000 Kcal per uur verbrand! Dat wil zeggen dat een man, die normaal 2.500 Kcal nodig heeft om de dag door te komen, na 2 uurtjes fietsen nog maar 500 Kcal over heeft.

Om 1 kilo af te vallen is het nodig om ongeveer 7.700 Kcal minder te eten dan je verbrand. Wat wil zeggen dat als je een uurtje per dag fietst (half uur in de ochtend / half uur in de avond), je al 1 kilo bent verloren in 1 week tijd! Houd dit 10 weken vol en het resultaat zal denderend zijn.

Fietsadvies en afvallen

Het is belangrijk dat je ervan geniet en fietsen leuk begint te vinden. Mijn advies als fanatieke fietser is dat je afwisselt tussen Mountainbiken en wielrennen. Ook hoef je geen honger leiden noch vol te zitten. Veel succes. Get fit, enjoy goodlife!

Ontdek meer sportnieuws voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.