uniek-sporten-is-jouw-app-als-je-een-blessure-of-beperking-hebt
uniek-sporten-is-jouw-app-als-je-een-blessure-of-beperking-hebt

Uniek Sporten is jouw app als je een blessure of beperking hebt

Was je net lekker bezig in de sportschool, krijg je een blessure. Jezelf naar de sportschool slepen is al te pijnlijk. Wat nu? En wat als je door een lichamelijk beperking eigenlijk nooit naar de sportschool kan? Dan is er nu de gratis Uniek Sporten app. Gemaakt door de organisatie die vindt dat iedereen moet kunnen sporten. En omdat wij het daar helemaal mee eens zijn, lees je er hieronder alle ins & outs.  

Alles in één app om te sporten

Uniek Sporten Thuis is dé manier om te beginnen met sporten, je weer lekker fit te voelen, te werken aan je conditie of spieropbouw. Zonder dat je gelijk de deur uit hoeft, of juist als opstapje naar de sportschool. Want alles zit in de app.

De beste workouts

Je vindt in de app de allerbeste workoutschema’s (met animatie voorbeelden) voor elk niveau. Maar net zogoed losse oefeningen om je eigen workout samen te stellen.Alle oefeningen zijn gemaakt door professionals, speciaal voormensen met een beperking.

Thuisvideo’s

Liever een les volgen? Klik dan op thuisvideo’s en je kunt meedoen met o.a. cardio, krachttraining, yoga- en danslessen.

Je eigen personal trainer

Maak van de app de personal trainer die jou achter de broek aanzit. Plan je sporttijd in met de agendafunctie en stel een reminder. Zo krijg je op vaste tijden per dag of week  – hangt ervan af hoe fanatiek je bent  – een seintje om in beweging te komen.

Challenge jezelf door te sporten

Competitief ingesteld? Des te beter. Dan zullen de challenges in de app jou wel aanspreken.  Je kunt ze zelf doen, of samen met andere sporters op jouw niveau, via de online community functie in de app.

De Uniek Sporten app is gratis te downloaden in de Apple appstore of via Google Play.

Ontdek meer sportnieuws op lifestyle blog voor de man mensgoodlife.