Wat is de FHM500 en welke vrouwen staan in 2022 in de spotlight?

Het is weer zo ver! De nieuwe FHM500 is er weer en daarbij is ook het hoge woord eruit. Abbey Hoes is FHM’s mooiste vrouw van Nederland 2022!

Een lijst waarin jaarlijks de 500 mooiste vrouwen van Nederland staan willen we allemaal wel even bekijken. Deze FHM500 is een jaarlijkse campagne waarin de mooiste vrouwen van Nederland worden geselecteerd. Tijdens de campagne kan er gestemd worden en daar zijn wij allemaal fan van.

FHM’s Mooiste vrouw van Nederland

Actrice Abbey Hoes is ongetwijfeld bekend bij de Nederlandse filmkijker. Al meerdere jaren belande Abbey in de top van de ranking van het For Him Magazine. En nu breekt zij helemaal door en mag ze zich mooiste vrouw van Nederland noemen.

Mooiste sportvrouw van het jaar

Wat een jaar voor schaatsster Irene Schouten. Met vier medailles op de Olympische Winterspelen stond ze dit jaar al aardig in de kijkers. Iedereen heeft kunne genieten van haar wedstrijden, maar ook van Irene zelf natuurlijk. Nu is haar succesjaar helemaal compleet en scoort zij ook nog eens goud op de felbegeerde titel als Sportvrouw van het Jaar.

Mooiste krullenbol

Keisha van de Wardt sleept dit jaar de titel van mooiste krullenbol binnen! In 2018 had ze de op een na mooiste billen van Nederland (daar mag ze overigens ook al best trots op zijn), maar dit jaar viel ze op door haar heerlijke bos krullen!

Benieuwd naar de meest sexy plaatjes van deze dames? Bestel dan snel de FHM500 of ren naar de winkel.

Enjoy de plaatjes en Enjoy Goodlife!

Ontdek meer mooie vrouwen op lifestyleblog voor mannen mensgoodlife.