scarlett-johansson-sexiest-woman-alive
scarlett-johansson-sexiest-woman-alive

Scarlett Johansson: Sexiest Woman Alive

Hmhmm.. we zagen je wel in die film met Don Jon. Ja, Scarlett Johansson wat ben jij sexy. Niet voor niets roept Esquire het opnieuw uit: Scarlett Johansson: Sexiest Woman Alive! Het Amerikaanse blad gaf haar deze titel namelijk eerder al in 2006. Ze is hiermee de eerste vrouw die twee maal dit kroontje mag dragen. Als het aan haar zelf ligt profiteert de 28-jarige nu volop van haar schoonheid. Hoe ouder je wordt, hoe meer moederrollen je gaat spelen, zegt ze. Voorlopig nog even profiteren van de jeugdigheid dus! Hier kunnen wij ons wel in vinden. The more Scarlett Johansson on screen, the better. Ja toch?

Prachtige dames zoals Angelina Jolie, Mila KunisHalle Berry en Minka Kelly gingen haar voor. Momenteel is ze te zien als de knappe Barbara in de comedyfilm Don Jon waarin ze een sexy woman with an edge speelt. Dat ze veel rollen op zich kan nemen is wel duidelijk. Een totaal andere rol heeft ze als The Black Widow in de mega blockbuster én een van de beste boxoffice hits allertijden: The Avengers.

Van The Black Widow komt overigens in 2021 naar verwachting een nieuw film uit. Marvel staat niet stil en heeft nog heel veel films in de spreekwoordelijke pijplijn!