Wat geef je je vrienden cadeau
Wat geef je je vrienden cadeau

Wat geef je je vrienden cadeau

Wij mannen zijn vaak snel klaar met het vinden van een cadeau. We geven een speciaalbierpakket, een restaurant bon of een andere cadeaubon. Altijd leuk natuurlijk. Maar het is weleens leuk om met een origineler cadeau te komen. Ook al weet je soms niet helemaal waar je het zoeken moet, wat kunnen je vrienden nou echt waarderen? Om je op weg te helpen hebben we een lijstje samengesteld van een aantal cadeaus die hoe dan ook in de smaak gaan vallen bij de meeste mannen.

De mysterybox als cadeau

Wat is een mystery box? Het zegt het eigenlijk al. Een doos met artikelen waarvan je niet weet wat er in zit. Dus ook voor jou is je cadeau een verrassing! Je kan de box direct bestellen en geven of je geeft een waardebon zodat de box zelf besteld kan worden. Want er zijn verschillende soorten boxen waar je uit kan kiezen. Je hebt bijvoorbeeld een optie speciaal voor de echte voetbalfans. Waarbij er een mystery voetbalshirt en voetbal-fanartikelen in de box zit.

Een weekend weg

Wij als mannen genieten ervan om af en toe te ontsnappen en te ontspannen. Leg met je vriendengroep geld bij elkaar om samen een weekend weg te geven waar jullie allemaal bij zullen zijn. Kies een toffe stad in Europa, of ga voor dichterbij, een plek in Nederland. Een weekend weg wordt altijd gewaardeerd. Zeker als je vriend een memorabele leeftijd, zoals Abraham, of 30 wordt, is het leuk dit te doen. Je kan er ook nog over nadenken activiteiten toe te voegen aan het weekend weg.

Gepersonaliseerde cadeaus

Heb je een vriend die van koken houdt? Of een vriend die helemaal weg is van een bepaalde band of artiest? Probeer een van de hobby’s uit te vergroten en geef daar een persoonlijke draai aan. Denk aan een mooi koksmes, gegraveerd met zijn initialen of bijnaam. Of geef een LP customized tot zijn naam of adres. Het laat zien dat je weet wat je vrienden bezighoudt, en je geeft een cadeau met persoonlijke waarde. Heb je een vriend die nog steeds niet van het roken af is? Geef hem een zippo met zijn bijnaam erin gegraveerd.

Een shot adrenaline

De meeste mannen onder ons houden van adrenaline opzoeken. Denk aan bungeejumpen, skydiven of parachute springen. Of een ballonvaart. Cadeaus op hoogte die zeker zullen zorgen voor een flinke dosis adrenaline, een onvergetelijke ervaring. Maar je kan ook een spannend cadeau op de grond geven. Denk bijvoorbeeld aan een rit in een sportauto, een dagje mountainbiken of karten, of een survivaltocht. Een activiteit maakt vaak grotere indruk dan de meeste fysieke cadeaus.

Ontdek meer mooie cadeaus voor je vrienden op lifestyle mannenblog mensgoodlife.