strongude-winter-perfect-binnenshuis-doorkomen-4-topactiviteiten-u-strong

De winter perfect binnenshuis doorkomen: 4 topactiviteiten

Oh nee, de winterse dagen komen er weer aan. Het wordt al sneller donker buiten, de regen en sneeuw die gaan vallen, en dan hebben we het nog niet gehad over die koude temperaturen. Je zult de komende maanden naar alle waarschijnlijk veel meer tijd binnen doorbrengen. Toch betekent dit niet dat je geen leuke momenten meer kunt beleven. Integendeel! Zelfs als je binnenshuis blijft, kun je er nog een hele plezante tijd van maken. Weet je niet goed hoe? Wel, dan kunnen deze vier topactiviteiten je zeker helpen met het goed doorkomen van de winter.

#1 Ga naar jouw eigen bioscoop

Wil je graag naar de bioscoop gaan, maar heb je geen zin om de koude te trotseren? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je hoeft vanaf nu namelijk niet meer de deur uit te gaan om te kunnen genieten van de nieuwste cinemareleases. Dankzij het steeds stijgend aantal streaming services heb je tegenwoordig toegang tot duizend-en-één films en zelfs tot de blockbusters die nog maar net uit de cinema verdwenen zijn. Natuurlijk vind je er ook nog altijd de klassiekers uit de filmwereld en zelfs jouw favoriete televisieserie. Of je nu dus in de moed bent voor iets romantisch, voor een actievolle avond of een thriller, Netflix, Amazon, Disney+, etc. hebben het zeker te bieden. Zet jouw televisie of projector aan, koop jouw favoriete versnaperingen, doe de gordijnen dicht en geniet dan van het visueel wonder dat je gekozen hebt.

#2 Breng jouw vrienden en familie bijeen voor een game-avond

Ook tijdens de winter kun je gerust jouw vrienden en familieleden uitnodigen. Misschien niet voor een zomerse barbecue, maar wel voor een onvergetelijke game-avond. Neem er Monopoly, Catan of Scrabble bij of haal jullie Nintendo Switch uit de kast. Schenk jullie een glas bier of wijn uit, en ontdek dan wie van jullie als winnaar uit de bus komt. Als het net iets spannender mag zijn, kunnen jullie je altijd wagen aan online casinogames van 777 waarbij er net iets meer op het spel staat.

#3 Tijdens de winter een echte kerstmarkt in jouw woning

Het is weer de periode dat kerstmarkten als paddenstoelen uit de grond komen. Maar waarom zou je naar buiten gaan als je ook binnen kunt genieten van een prettige kerstmarkt? Ja, je kunt namelijk zelf jouw woning omtoveren tot een echte kerstmarkt en hier is hoe! Verdeel jouw woning onder in verschillende kerststalletjes. Je kunt bijvoorbeeld in de keuken overheerlijke glühwein en chocolademelk maken. Zet jouw eetkamer vol lekkernijen zoals tartiflette, hamburgers (ga voor de miniversie als je het gesofistikeerd wilt houden) en churros. Om de kerstsfeer compleet te maken, moet je overwegen om doorheen jouw woning kerstballen en lichtjes op te hangen. Natuurlijk mogen ook de kerstliedjes niet ontbreken dus zoek maar alvast top 100 van beste kerstsongs op!

#4 Organiseer jouw eigen winter party

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of niet, thuis een feestje organiseren is altijd leuk en er is altijd goed advies zoals dat van Tadaaz. Het kan bijvoorbeeld zijn voor een verjaardag of promotie, maar als je eens goed uit de bol wilt gaan na een drukke werkweek, dan kan een party zeker wonderen doen. Je kunt gerust in je eentje dansen, maar als je er een groot feest van wilt maken, dan kun je zeker overwegen om enkele gasten uit te nodigen. Bepaal eerst het thema van de avond (disco, hits uit de jaren ‘80, ABBA-avond, etc.) en stuur dan de uitnodigingen zodat iedereen weet waar hij of zij moet zijn en wanneer. Probeer dan jouw huis zo party proof mogelijk in te richten, denk maar bijvoorbeeld aan slingers, een discobol, leuke cocktailglazen, etc. en voorzie dat genoeg hapjes en drankjes. Daarna wordt het tijd om eens goed te feesten!

Ontdek meer lekkere muzieknummers voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.