De beste videogames van 2022
De beste videogames van 2022

De beste videogames van 2022

Videogames zijn zoals velen weten booming. Er komen constant enorm veel nieuwe videogames, en de informatiestroming kan overweldigend zijn. Voor iemand die graag alle nieuwe games uit zou willen proberen is het nauwelijks bij te benen. HIer zijn een aantal toppers van dit jaar.

Nintendo Switch

De enthousiaste Britse ontwerper Liam de la Bedoyere, die geloofde dat de Nintendo Switch veel meer potentieel had, heeft de Nintento Joy-Cam als een sprong vooruit op de Nintendo Switch ontworpen. De verandering gaat van enkel een game-apparaat tot een controller. Het wordt aan de zijkant van de gameconsole vastgeklikt en het heeft de camera’s aan de voor- en achterzijde. Hierdoor kan je tijdens het gamen foto’s en opnames maken, en je hebt de optie om dit het streamen. De console een veelzijdiger multimediasysteem geworden.

CORSAIR K70 RGB PRO Mechanical Gaming Keyboard

Het CORSAIR K70 RGB PRO Mechanical Gaming Keyboard is uitgerust met de AXON-technologie om je meer power en diversiteit tijdens het gamen te bezorgen. Het aluminium frame ontwerp werkt acht keer sneller dan elk ander toetsenbord. Het is versterkt met 4.000 Hz toetsscanning, 8.000 Hz hyper-rolling en 20 lagen hardware RGB-verlichting. Dan zijn er ook nog de 100% mechanische toetsschakelaars met lineaire verplaatsing en een afneembare USB Type-C-kabel.

Oldskool GameBoy

Met de kleine gadget OBJKT-2, ontworpen door Sushant Kumar, blijf je nostalgisch je herinneringen uit de GameBoy-periode ophalen. Het is nog kleiner dan de Analogue Pocket en het maakt klassiek gamen nog makkelijker mee te nemen. Al je favoriete GameBoy-titels zijn via een SD-kaart te uploaden. Ook heeft het de optie om er nog zelfs modules voor een beter spel toe te voegen.

Metaverse

VR en metaverses zijn sterk in opkomst en zullen binnenkort standaard overal aanwezig zijn. Vers bestaat uit vijf onderdelen, onderdeel uitmakende van een gedempte, minimalistische controllerbox. De controllerbox is onopvallende en tegelijkertijd modern in haar ontwerp. Er is een set van twee pads in de controlebox voor springen en rennen, een cameraconsole en een paar ergonomische nunchuck-controllers.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

De serie van Nintendo Legend of Zelda die flink uit de stenen tijdperk van de videogames stamt biedt nu een geheel nieuwe versie ter eren van dat het al 35 jaar bestaat. Het combineert de bekende visuelen en geluiden van Zelda maar met een degelijke geupdate technologie. Het bevat drie games: The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link en The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Een leuk extraatje, je kunt makkelijk naar andere talen switchen.

Gravitation Controller

Nog een uitgave van Nintendo. Dit keer voor als je krapper bij kas zit en je een draagbare gameconsole niet kunt veroorloven. De Gravitation Controller is de enige met een capabele gaming-installatie. De Gravitation heeft een uit te breiden ergonomisch ontwerp waarmee je je mobieltje, de GPU van je smartphone gebruikende, tot een high-definition gaming-apparaat transformeert.

LG Module Spinner 1.3

De LG Module Spinner 1.3, is als een gaming-luidspreker die driedimensionaal geluid door drie modulaire luidsprekers maximaliseert en biedt tegelijkertijd verschillende geluiden. Het past zich feilloos aan de eisen van de gamer en de games aan. In tegenstelling tot andere videogames waarin alle geluiden van een bepaalde omgeving tot één output die vaak chaotisch aanvoelt gecomprimeerd. Deze op ruimte aangepaste audio onderscheidt elk geluid door de first-person audio van de third-person audio te onderscheiden en vervolgens de weergave te spreiden.

Redragon K585-gamingtoetsenbord

Het kleurige en oplichtend Redragon K585-gamingtoetsenbord is voor de hardcore gamers ontworpen. Op gestroomlijnde wijze combineert het alle benodigde knoppen in een compact en slank toetsenbord. De 42 toetsen hebben een anti-ghosting-functie. De gamer kan zeven macrotoetsen instellen, met 28 beschikbare macro-instellingen, en er zijn 5 verschillende toetsenbordmodi waartussen gemakkelijk kan worden geschakeld en er is zelfs een knop om de in-game kaart te activeren.

KANO-X

De KANO-X is als de tegenhanger van apparaten die eindeloze mediaconsumptie aanmoedigen bedoeld. In plaats daarvan richt het zich op creatie en experimenten. Met een Game Boy-geïnspireerde esthetiek, beschikt de KANO-XP over een modulair interfacesysteem, waarbij wordt afgewisseld tussen gaming-besturingen, een synth en een MIDI-pad. De feloranje handheld-gadget draait op een Raspberry Pi Compute-module en heeft een klein display en het verwisselbare interfacesysteem. De twee belangrijkste interfaces zijn de traditionele synth-interface, gemodelleerd naar de populaire pianotoetsen, en de MIDI-knoplay-out, ontworpen voor elektronische muziekproductie.

Er zijn te veel om op te noemen. Tuurlijk kan je altijd nog tussendoor bij de beste online casino’s op je telefoon spelen. Dit soort bezigheden zullen nooit hun aantrekkingskracht verliezen. Maar de vele technische ontwikkelingen in prachtige gestroomlijnde ontwerpen zijn wel erg aantrekkelijk waardoor je elke keer maar weer uitkijkt naar de nieuwe releases.

Ontdek meer games voor mannen op lifestyle blog mensgoodlife.