conor-mcgregor-is-notorious
conor-mcgregor-is-notorious

Conor McGregor is Notorious

Conor McGregor is Notorious. Waarom? Dat zie je in zijn zijn nieuwe gelijknamige documentaire. De film covered het leven van deze unieke Ierse en karakteristieke vechtmachine.

Conor McGregor is Notorious

De documentaire, gepresenteerd door Universal Studios Entertainment, gaat in 2018 in premiere. Voor de echte fans van ConorMcGregor nog even wachten dus. De trailer al een goed beeld van de setting van de film en de inhoud.

We duiken in het leven van deze MMA-Legend, die goed is voor wereldtitels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd. Conor was van 12 december 2015 tot 26 november 2016 wereldkampioen vedergewicht (tot 66 kilo). Maar dat was niet genoeg. Met deze titel op zak werd hij op 13 november 2016 ook nog eens wereldkampioen lichtgewicht (tot 70 kilo) bij de UFC. Zijn overwinning voor de vedergewicht titel tegen José Aldo is legendarisch. Na 13 seconde was het gevecht over. Check deze fenomenale overwinning hieronder.

The Money Fight

Hét gevecht van de eeuw, the fight of the century ofwel The Money Fight. Een lucratieve deal levert Conor ruim 100 miljoen dollar op. Zijn tegenstander, de legendarische en ongeëvenaarde bokser Floyd Mayweather is in deze match goed voor ruim 300 miljoen dollar. Het is dé wedstrijd waar iedereen naar uitkeek. De speculaties gingen alle kanten op. Uiteindelijk is de wedstrijd in de 10e ronde gewonnen door Mayweather. Voor een entree in de boksring gaat er veel lof naar Conor voor zijn unieke stijl (waar onder andere Ido Portal veel aan heeft bijgedragen) en het lef om deze uitdaging aan te gaan. Daarom: Conor McGregor is notorious.

Vechtstijl

De vechtstijl van Conor McGregor is uniek. Hij is in de ring een bikkelharde en meedogenloze doorzetter met een creatieve en vaak onvoorspelbare manier van vechten. Met de training van Ido Portal in de afgelopen jaren is zijn stijl nog diverser geworden. Deze agressieve southpaw met gruwelijk harde punches heb je niet graag tegenover je in de ring. Maar op een groot televisiescherm maakt dat niet zoveel uit. Daarom ook wederom een gevecht om van te genieten. Want wie wil nou niet even relaxt genieten van een te gekke match?

Check de trailer van legendarische MMA-vechter McGregor en laat je inspireren door zijn doorzettingsvermogen en unieke karakter. 

Trailer: Notorious

Jij zoek nog meer inspiratie? Ja? Mooi. Daarom kijk je ook de volgende filmpjes van Starboy en I Am The Future. Want in deze twee video’s wordt je meegenomen in nog meer Conor McGregor.

Starboy

I Am The Future

Ontdek meer vechtsport nieuws op mannen blog mensgoodlife.

Foto: 2298149 via Pixabay