haal-jouw-versieringen-voor-oktoberfest-in-huis
haal-jouw-versieringen-voor-oktoberfest-in-huis

Haal jouw versieringen voor Oktoberfest in huis

Het is weer bijna oktober. En dat betekent Oktoberfest! Oktoberfest is het grootste bierfeest ter wereld. Ongeveer 6 miljoen mensen bezoeken ieder jaar massaal München om bier te drinken en te feesten. Maar het staat niet alleen maar in het teken van bier. Goed, en veel eten is natuurlijk ook erg belangrijk. Wurstel, Schweinshaxe, Pretzels, en nog veel andere traditionele Beierse gerechten staan op de menukaart.

Zelf Oktoberfest organiseren

Je kunt natuurlijk ook thuis een eigen Oktoberfest feest organiseren. Scheelt je toch weer een weekendje op en neer naar Duitsland. Zorg wel dat je op tijd begint met organiseren. Je kunt er natuurlijk ook gewoon vroeg bij zijn en in augustus of september je feest vieren. In Duitsland beginnen ze ook gewoon in september al. Haal snel wat Oktoberfest versiering en versier je huis, jezelf èn je flirt 😉

Oktoberfest vlag banier 90x150 Geblokt blauw-wit

De versiering

Ben je jarig? Of heb je een vrijgezellenfeest, personeelsfeest, biercantus of huisfeest? Een themafeest organiseren is natuurlijk altijd leuk. Met Oktoberfest decoratie maak jij je feest helemaal af. Denk aan bierpullen, lange tafels, biertuinen, schlagersmuziek en niet te vergeten de Schnaps. Duitsche Schnaps is een shotje met een lichte fruit smaak. Leuk als versiering, maar vergeet ook niet eens met een dienblad rond te gaan. Gegarandeerd dat iedereen uit z’n plaat gaat. Bouw de partytent op, hang de blauwe vlaggetjes uit, leg de geruite servetten en tafelkleden neer en proosten maar met die pullen!

Pullen vullen op jouw eigen georganiseerde feest, enjoy goodlife!

Foto door Brett Sayles via Pexels

De kleding

Op een oktoberfest dragen alle gasten blauw witte traditionele kleding. Vergeet dus niet een dresscode te vermelden op je uitnodigingen. Het extra leuke is dat iedereen gelijk is een uniform. De mannen in Lederhosen en de vrouwen in Dirndls. Deze kun je vaak online kopen of bij de lokale carnavalswinkel. Iedereen houdt er wel van om uit te pakken met een verkleedfeestje.

Maak je eigen vlag

Het is ook mogelijk om je eigen vlag te maken door er een te laten bedrukken. Dit doe je gemakkelijk via de vlaggen bedrukken editor. In een paar stappen ben je klaar, kijk zo ziet die van ons eruit:

Wil jij meer lezen over lekker feesten en over entertainment? Check dan alle andere blogs op lifestyle nieuws platform voor mannen mensgoodlife.