koninklijk-genieten
Heineken & Doug

Koninklijk genieten

Koninklijk genieten doe je op een van de mooiste feestdagen waarin de verjaardag van onze koning royaal gevierd wordt. Om dit unieke feest meer op de wereldkaart te zetten hebben Heineken en KLM de handen ineen geslagen om een vervolg te geven aan TheOrange Experience.

Koninklijk genieten

Vorig jaar zijn een stel New Yorkers naar Nederland gehaald tijdens Koningsdag, een beleving die ze nooit meer zullen vergeten. Dit jaar pakken Heineken en KLM het groter aan, 10 mannen en vrouwen uit 5 verschillende continenten gaan een prachtige ervaring tegemoet in Amsterdam.

Geniet als een koning

Uiteraard, weten ze vooraf niet wat hun te wachten staat. Na maandag een fietstocht te doen langs de typische Koningsdag onderdelen op de vrijmarkt, zullen de deelnemers aan boord gaan van de speciale Orange Experience boot, met hierop niemand minder dan de nr 1 DJ van de wereld, DJ Hardwell. Hij is misschien dan wel gestopt, zijn muziek is dat niet.

Koninklijk feesten

Koningsdag en de manier waarop wij dat elk jaar weer met elkaar vieren is het mooiste feest van de wereld. Daar mogen wij als Nederlanders best wel trots op zijn.

Ontdek meer lekkere dranken en reizen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.