tips-om-het-beste-tuinfeest-te-organiseren
tips-om-het-beste-tuinfeest-te-organiseren

Tips om het beste tuinfeest te organiseren! 

Heb jij binnenkort iets te vieren? Of heb je gewoon zin in een borrel met vrienden? Een tuinfeest organiseren is perfect voor veel verschillende momenten en gelegenheden. Maar hoe pak je dit het beste aan?

Partytent

Een van de belangrijkste zaken bij het organiseren van je tuinfeest is toch wel een partytent kopen. Bijvoorbeeld een van de partytenten van Heuts. Hiermee houd je je gasten droog en ben je niet afhankelijk van het weer. En dat is wel zo prettig in ons onvoorspelbare kikkerlandje.

Zitten en staan

Bedenk of je wilt dat jouw tuinfeest een zit- of een sta-feest wordt. Een combinatie kan natuurlijk ook. Denk aan het regelen van picknicktafels, stoelen, barkrukken, kussens of zitzakken. En vergeet de statafels niet. Heb je deze niet in huis of weinig opslagplek? Je kunt ze vaak al voor een paar tientjes huren.

Eten en drinken

Onmisbaar op een geslaagd tuinfeest zijn toch wel de drank en de hapjes. Zorg ervoor dat je (met name in de zomer) koude drank serveert. Bijvoorbeeld met een wijnkoeler of buiten koelkast. Schenk het eerste glaasje zelf in en geef daarna aan waar bijgeschonken kan worden. Het enige dat jij moet bijhouden is of er nog genoeg drank in de koelkast ligt. Regel lekkere snacks en serveer deze in leuke schalen of op een tapasplank.

Geniet ook zelf van je tuinfeest!

Thema en decoratie

Een leuk thema kan je tuinfeest net dat tikkeltje extra geven. Verwerk dit thema in de decoratie en accessoires. En vergeet je gasten niet de dresscode mee te geven. Bijvoorbeeld een Peaky Blinders, Tropical Vibes of Pastel Party thema. Zo begint al vroeg de voorpret en komt het feest snel op gang.

Wil je meer lezen over feesten en entertainment? Lees dan verder op lifestyle nieuws platform voor mannen mensgoodlife.