wat-heb-jij-tegenwoordig-nodig-voor-een-geslaagd-en-bescheiden-feestje
wat-heb-jij-tegenwoordig-nodig-voor-een-geslaagd-en-bescheiden-feestje

Wat heb jij tegenwoordig nodig voor een geslaagd en bescheiden feestje?

Heb je iets te vieren en wil je dat graag thuis doen? Dan zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn bij het organiseren van je feestje. Kies je voor een bepaald thema? Welke hapjes en drankjes zet je op tafel? Voor welke versieringen kies je? Dit zijn vragen die je jezelf zeker moet stellen wanneer je een feestje geeft. 

Natuurlijk leven we momenteel in alles behalve “normale” tijden en zullen we onze feestjes moeten uitstellen of met creatieve ideeën moeten komen. Online is er bijvoorbeeld nog heel veel mogelijk. Ga je een feestje plannen (op lange of korte termijn)? Houd in ieder geval rekening met de volgende zaken! 

Kies je voor een bepaald thema?

Een black & white party, jungle feest of misschien wel een gemaskerd bal. Je kunt ervoor kiezen om een bepaald thema aan je feest te hangen. Dan kun je de versieringen, decoraties, kleding en misschien wel de hapjes hierop aanpassen.

Vier je een online coronaproof feestje? Ook dan kun je voor een bepaald thema gaan. Je kunt nog steeds aan je gasten vragen of ze toepasselijke kleding aan willen trekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een online pyjamafeest?!

Laat het decoreren maar beginnen

Een feest zonder decoratie is geen feest… Heb je voor een bepaald thema gekozen dan kun je decoratie uit gaan kiezen die binnen dit thema past. Heb je geen thema gekozen? Dan kun je nog alle kanten op met je decoratie. Slingers, posters, foto’s, bloemen, confetti, ballonnen… Je kunt het niet gek genoeg bedenken.

Ook bij een online party mogen de decoraties niet ontbreken. Natuurlijk hoeft in dit geval niet je hele huis versierd te worden (maar hey, mag wel!). Ook is het leuk om je gasten een kleine box met leuke decoratie op te sturen zodat ook zij een plekje in huis kunnen versieren ter ere van jou.

Food en drinks

Lekkere snacks en drankjes mogen niet ontbreken op je feest. Je ziet je gasten immers het liefst lekker genieten van de hapjes en drankjes die je geregeld hebt. Bittergarnituur, chips, kaas en nootjes doen het altijd goed. Ook wat gezonde variaties als komkommer en worteltjes worden vaak gewaardeerd. Daarnaast kun je originele snacks en drankjes toevoegen die passen bij jou.

Virtueel kun je natuurlijk geen hapjes en drankjes uitdelen… In dit geval is het leuk als je een kleine box samenstelt en opstuurt naar je gasten. Zorg dat ze deze openmaken op het moment dat je feestje begint en zo geniet je toch met z’n allen van dezelfde snacks en drankjes.

Een beetje hulp

We herkennen het allemaal wel… Je geeft zelf een feest maar bent vervolgens een groot deel van de tijd bezig met de verzorging. Heeft iedereen nog drinken? Staan er genoeg hapjes op tafel? Ziet alles er nog goed uit? Deze vragen razen constant door je hoofd en dat kan ervoor zorgen dat je niet volledig van je feest kunt genieten. Bediendes inhuren voor een feestje is de oplossing!

Zij nemen je een hoop zorgen uit handen. Nu met COVID-19 is dit natuurlijk geen optie, maar wel is dit zeker iets om te onthouden voor je eerstvolgende feestje na COVID-19. Van de gasten ontvangen en het serveren van hapjes en drankjes tot het opruimen en afwassen wanneer het feest voorbij is, de bediendes kunnen je bij heel veel dingen helpen. Dat betekent: Zorgeloos genieten!

Plan jouw coronaproof party op korte termijn of droom alvast over jouw grote feest op lange termijn, enjoy goodlife!

Vind meer feestnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.