angelina-jolie-in-maleficent
Disney

Angelina Jolie in Maleficent

Voor het eerst wordt de bloedmooie Angelina Jolie in Maleficent als een wraakzuchtige fee vertoond in Disney’s meest beruchte slechterik in de klassieker ‘Doornroosje’ uit 1959.

Het verhaal achter Maleficent

Maleficent is een naïeve jonge dame met een mooie jeugd binnen een harmonieus bebost koninkrijk. Wanneer er op een dag een andere krijgsmacht binnenvalt en de macht wil grijpen, wordt Maleficent één van de felste beschermers van het land.

Na lange tijd het koninkrijk te hebben beschermd, wordt Maleficent verraden en begint ze dramatisch te veranderen. Daar waar haar hart vol passie en eerlijkheid zat, wordt nu plaatsgemaakt voor woede en wraak. Het verraad dat uiteindelijk haar pure hart in steen doet veranderen. Maleficent is uit op wraak en moet het in een heftige strijd opnemen tegen de opvolger van de nieuwe binnengevallen koning, met als gevolg dat ze een vloek uitspreekt over zijn pasgeboren dochter Aurora (Doornroosje).

Wanneer Aurora groter wordt, staat ze tussen twee vuren. Aan de ene kant haar geliefde koninkrijk in het bos, en aan de andere kant het koninkrijk van de mensen, waar haar wortels liggen. Maleficent realiseert zich dat Aurora misschien wel de sleutel is tot vrede in het koninkrijk en moet drastische maatregelen nemen die beide werelden voorgoed zullen veranderen…

Angelina Jolie in Maleficent

Wij verloten een Maleficent iPhone 5 case & Maleficent Hoodie. Dit zijn unieke items!
Volg de stappen om mee te doen met de winactie:

  1. Like mensgoodlife op Facebook  (sla over als je mensgoodlife al geliked hebt)
  2. Share of comment op onze winactie op Facebook via deze link: Klik & Win
  3. Win één van de prachtige Prijzen

De winnaars worden willekeurig gekozen uit alle deelnemers op: 18 juni 2014. [ Deze actie is gesloten ]