maleficent-is-meer-dan-een-sprookje
Disney

Maleficent is meer dan een sprookje

Maleficent is meer dan een sprookje. De volwassen lading geeft het verhaal extra kracht. We geven Maleficent op DVD weg zodat jij hier zelf achter kunt komen! Ervaar deze bioscoopsensatie waarin Angelina Jolie de meest beruchte slechterik speelt uit de klassieker Doornroosje. Eerder gaven wij in samenwerking met Disney al leuke goodies weg en nu krijg je opnieuw de kans om er één te scoren.

Het verhaal van Maleficent

Een verlangen om over het land te heersen wordt gevoed door wraakgevoelens die ertoe leiden dat Maleficent een wrede, onherroepelijke vloek uitspreekt over de pasgeboren koningsdochter Aurora. Het koningskind komt bij volwassen leeftijd voor een zware keuze. Kiest ze voor het koninkrijk in het bos, of die van het mensenrijk? Ze is de sleutel tot vrede en Maleficent gaat over tot drastische maatregelen die beide werelden voor eens en altijd zullen veranderen.

Maleficent is te omschrijven als een sprookje voor volwassenen. Het is geen standaard format over prinsen, prinsessen, feeën of duivels. Maleficent draait om verhalen en het overbrengen van een boodschap. Een reflectie op het gedrag van de mens kan erin teruggevonden worden. De films van Disney staan erom bekend dat ze een diepere boodschap hebben. Wie bijvoorbeeld goed naar The Lion King kijkt, zal hier dan ook veel in ontdekken.

[divider] Winactie [/divider]

Like, Share & Win

Wij verloten Maleficent op DVD, volg de stappen om mee te doen met de winactie:

  1. Like mensgoodlife op Facebook  (sla over als je mensgoodlife al geliked hebt)
  2. Share of comment op onze winactie op Facebook via deze link: Klik & Win
  3. Win Maleficent op DVD !

De winnaars worden bekend gemaakt op: 18 oktober 2014[ Deze actie is gesloten ]

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://www.mensgoodlife.nl/?s=winactie”]Bekijk meer Like & Win acties[/button]

[divider]Footage[/divider]

Officiële Trailer Maleficent

Credits voor de film Maleficent

In de film spelen onder andere Angelina Jolie, Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple en Lesley Manville.

Maleficent’ is geproduceerd door Joe Roth en geregisseerd door Robert Stromberg, met Angelina Jolie, Don Hahn, Matt Smith, Palak Patel en Sarah Bradshaw als uitvoerend producenten. Linda Woolverton heeft het script geschreven.

De DVD release is op 8 oktober 2014.