brad-pitt-keihard-in-actie-met-nieuwe-film-bullet-train
brad-pitt-keihard-in-actie-met-nieuwe-film-bullet-train

Brad Pitt keihard in actie met nieuwe film Bullet Train

Het wordt weer een stuk kouder en daarmee komen weer een hoop dikke Hollywood-films in de bioscoop die je niet mag missen. Wil je een avondje met je vrienden een filmpje pakken? Dan is de nieuwe Bullet Train met Brad Pitt absoluut een must-see.

Bullet Train

In ‘Bullet Train’ duiken we in het verhaal van Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar, die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten. Deze nogal sullige huurmoordenaar wordt ingehuurd om een zilveren koffertje te bemachtigen, dat zich op de beroemde Japanse hogesnelheidstrein bevindt. De klussen van Ladybug ontsporen vaker. Ondanks dat hij vastbesloten is dit te veranderen, gaat het ook deze weer keer fout. Zijn nieuwe missie aan boort van de trein zorgt voor een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld. Al snel blijkt de treinrit vol verrassingen te zitten die (in)direct met Ladybug te maken hebben. Waarbij hij het voor elkaar moet zien te krijgen om – direct na het behalen van zijn missie – uit de trein te kunnen stappen.

Brad Pitt dit keer in een rok!

Los van het feit dat deze film eerder in Nederland dan in Amerika is uitgebracht, zagen we Brad Pitt tijdens de première in een rok. Dit heeft hij – hoogstwaarschijnlijk – gedaan om meer aandacht te krijgen voor zijn nieuwe film. We zien in deze film dan ook veel grappige outfits voorbij komen. Daarmee is deze film een lust voor het oog.. Hij zit vol actie en komische momenten. Kortom, de film waar jij binnenkort naartoe wilt gaan.

Wanneer neem jij de intercity naar Bullet Train? Enjoy Goodlife!

Bullet Train trailer

Babylon trailer

Wist je dat er nog een andere gave film uitkomt eind 2022 in Amerika? Babylon, een film waar veel spanning, actie en sensatie in zit. Check snel deze trailer!

Wil je meer interessante series en films ontdekken? Houd dan onze lifestyle blogs voor mannen op mensgoodlife in de gaten. Het platform voor de moderne man.