Civil War
Disney

Civil War

Herbeleef de spannende avonturen van de patriottistische Cap, want he is back! Marvel’s Captain America: Civil War gaat verder waar Avengers: Age of Ultron gebleven was.

Civil War synopsis

Steve Rogers alias Captain America (Chris Evans) zien we als leider van het nieuw samengestelde Avengers team met het doel om de mensheid te beschermen. Maar na weer een incident waarbij de Avengers betrokken zijn, grijpt de overheid in. Ze zet het team onder politieke druk waardoor ze onder toezicht van een gecontroleerd beleid te werk moeten gaan.

Deze nieuwe situatie verdeeld The Avengers in tweeën: het ene team wordt geleid door Captain America en zijn wil om met The Avengers de mensheid te beschermen zonder de bemoeienis van de overheid. Daar tegenover staat Tony Stark alias Iron Man (Robert Downey Jr.) met zijn verrassende beslissing om de overheid te steunen. Dit zorgt voor interessante ontwikkelingen voor de welbekende personages zoals de sexy superspion Black Widow (Scarlett Johansson) maar ook voor de nieuwe Avengers Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Black Panther (Chadwick Boseman) en Falcon (Anthony Mackie), last but not least, Spider-Man (Tom Holland) en Ant-Man (Paul Rudd).

Zoveel Marvel helden bij elkaar is ongekend. Welke kant kies jij? Captain America: Civil War is vanaf 28 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Marvel’s Captain America: Civil War Trailer

Check meer entertainment blogs op mannen nieuws platform mensgoodlife.