comeback-van-bojack-horseman-op-netflix
Netflix

Comeback van BoJack Horseman op Netflix

Heb jij al gehoord van de Comeback van BoJack Horseman op Netflix? De cynische Sitcom superster – een depressief paard – is terug en dat moet gevierd worden! Waarom en of we nou echt zo blij moeten zijn dat hij terug is, zullen we in deze Goodlife uitvoerig met je bespreken. De serie scoort bij IMDB in ieder geval hoog, met een 8,3.

BoJack Horseman is terug

Netflix zendt vanaf 22 augustus 2014 de nieuwste cartoon-serie BoJack Horseman uit. Het geliefde Sitcom paard dat in de jaren 90 furore maakte tijdens de populaire TV show “Horsin’ Around”. In de serie “BoJack Horseman” leer je BoJack kennen, 20 jaar na zijn succesvolle carrière. Er is in de tussentijd veel veranderd, zo ook de populariteit van BoJack. Zo ziet iedereen deze ex-ster als een uitgemolken ster met een hoog arrogantie-gehalte. Hoewel hij nog steeds een prachtige villa met zwembad in Hollywood bezit, wil hij diep van binnen niets anders dan erkenning. Maar dat laat onze trotste ster natuurlijk niet merken.

Een gecompliceerd karakter

“That’s the problem with life, either you know what you want and you don’t get what you want, or you get what you want and then you don’t know what you want” – BoJack Horseman

BoJack is nu niet bepaalde een vriendelijk persoon (of paard). Hij is eerder een alcoholistische en lompe egoïst die niet bepaald klaar staat voor vrienden. Heel plat gezegd is BoJack gewoon een ezel. Hoewel je het niet zult geloven heeft dit Sitcom paard diep van binnen ook gevoelens. Zo geeft hij zijn vriend Todd onderdak in zijn luxe villa. Hij mag van BoJack op de bank slapen en daar is deze dakloze kerel erg blij mee.

Naarmate de serie volgt, zul je merken dat BoJack er alles aan doet om zijn imago op te krikken. Sterker nog, hij laat zelfs een boek over zich schrijven. In eerste instantie probeerde hij het zelf, maar met een motivatie die te vergelijken is met een suikerklontje schoot dat niet veel op. Zijn autobiograaf Diane (de muze van de geliefde Mr. Peanutbutter), duikt in het diepe door BoJack eens flink aan de tand te voelen en komt er snel achter dat BoJack zich eigenlijk heel eenzaam voelt. Dit ondanks het feit dat hij Todd al ruim twee jaar op zijn bank laat slapen.

Drugs, seks en alcohol

Alles wat niet goed voor je is, komt in deze serie aan bod. Want deze Hollywood ster leeft echt een rock-leventje. Zo komt hij oude bekenden tegen, die hij vervolgens ook in zijn villa laat verblijven. Hij doet werkelijk alles om maar niet aan de werkelijkheid te hoeven denken. Zo wordt er flink op los gefeest en gehengst door BoJack en zijn “vrienden”. Dit allemaal met in zijn achterhoofd dat er een boek gepubliceerd moet worden.

Zodra het nieuwe boek af is en aan de uitgever – een verwarde pinguïn die op het punt staat failliet te gaan – wordt overgedragen, wordt BoJack wakker. Hij leest de eerste druk en ziet in wat voor persoon (beest) hij werkelijk is. Hoe deze depressieve pessimist hierop reageert en welke lering hij hieruit trekt, zul je maar snel zelf moeten ontdekken. Een ding kunnen we je wel verklappen: Je zult zeker dingen in jezelf terugzien en in tegenstelling tot BoJack heb jij nog alle tijd om dingen recht te zetten.

netflix-winactie
BoJack Horseman Pakket

Win het Bojack Horseman pakket

Speciaal voor mensgoodlife lezers geven we 5 BoJack Horseman pakketten weg, met in ieder pakket 1 x gratis abonnement op Netflix van 6 maanden (t.w.v. € 47,94). Zo volg je meteen het eerste seizoen – bestaande uit 12 afleveringen – van Bojack Horseman op Netflix. Daarnaast geven we in deze pakketten nog een aantal andere coole BoJack Horseman goodies weg: Bojack Horseman Bobblehead (poppetje met bewegend hoofd), kalender, posters, shampooconditioner en een hilarisch paardenmasker!

GENIET VAN EEN HALF JAAR NETFLIX!

De spelregels zijn simpel: volg de onderstaande 3 stappen en win één van de 5 BoJack Horseman pakketten.

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Share de winactie
  3. Bedenk met wie je Netflix Filmavonden gaat houden, want wie weet win jij!

De 5 winnaars worden bekend gemaakt op: 2 november 2014. [ Deze actie is gesloten ]

BoJack Horseman – Official Trailer