de-beste-films-en-series-op-videodienst-disney
de-beste-films-en-series-op-videodienst-disney

De beste films en series op videodienst Disney+

In augustus 2017 heeft Disney besloten het contract met Netflix te verbreken. Dit betekende dat alle series en films van Disney op Netflix verwijderd moesten worden in de daaropvolgende maanden. Sinds november 2019 kunnen mensen in Nederland voortaan gebruik maken van de streamingdienst Disney +. Het aanbod is geschikt voor het hele gezin en dus ideaal voor een middag of avond bankhangen. Want naast (teken)films, kun je hier ook veel series of documentaires bekijken, bijvoorbeeld National Geographic.

[divider]De beste films, series en documentaires voor het hele gezin! [/divider]

Star Wars

Er zijn tot op heden maarliefst meer dan 10 Star Wars films beschikbaar om te kijken op Disney +. En dan hebben we het nog niet gehad over de LEGO Star Wars films die je ook kunt kijken. Dus als jij een middagje wilt bingewatchen dan is Star Wars daar om jou te helpen. Let op: de volgorde waarin je de films kijkt kan van belang zijn om het meest te kunnen genieten van deze filmreeks. De grote vraag is wanneer de nieuwste Star Wars film The Rise of Skywalker op Disney + gaat verschijnen. Deze film is op 18 december in première gegaan in de Nederlandse bioscopen. Verwacht wordt dat deze film rond juni 2020 te zien is op de streamingdienst. Over het algemeen streeft Disney+ er naar om films 7 maanden na de première op de site te zetten.

Star Wars – The Mandolorian

Het meest wordt misschien nog wel uitgekeken naar The Mandolorian. The Mandalorian is een live-actionserie in het Star Wars universum. Inmiddels staat er al een seizoen van The Mandolorian op Disney +. Momenteel zijn ze hard aan de slag met de opnames voor seizoen 2. De aankondiging van Disney + is dat we rond oktober 2020 aan de slag kunnen met het bingewatchen van seizoen 2. Nog even afwachten dus…

Marvel

Iedereen kent ze wel: de superhelden van Marvel. Disney+ kent een groot aanbod aan Marvel films van Marvel Cinematic Universe, bijvoorbeeld Iron Man, Thor, The Avengers, Guardians of the Galaxy en niet te vergeten Spider Man. Het platform heeft bekend gemaakt in 2020 weer een nieuw aanbod aan Marvel films te uploaden, waaronder bijvoorbeeld The New Mutants, Black Widow en The Eternals.

Disney klassiekers

Een belangrijke reden voor ons om Disney+ aan te schaffen was toch wel om de echte Disney klassiekers te kunnen bekijken. Jungle Book, Aladdin, Pinokkio of The Lion King zijn toch wel echt films die jij op de zondag lekker kunt bingewatchen.

Pixar & Disney +

Pixar is gespecialiseerd in het maken van animatiefilms en staat bekend om films als Finding Nemo en Toy Story. Samen met Ratatouille, Wall-e, The Incredibles en nog vele andere kun je deze Pixar-films bekijken op de streamingdienst.

Quarantaine-avonden maak je geweldig met Disney+, enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over films en series? Kijk dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife en geniet van een uitgebreid aanbod aan toffe artikelen.