deze-films-en-series-zijn-vanaf-januari-te-zien-op-streamingdienst-netflix.png
Netflix

Deze films en series zijn vanaf januari te zien op streamingdienst Netflix

Misschien heb je het nieuwe jaar al ingeluid met een flinke dosis bingewatching. Netflix is namelijk goed begonnen met het toevoegen van een splinternieuw aanbod series en films. Dus heb jij een avond vrij of heb je vakantie? Dan hebben wij nog wel wat tips voor je klaarliggen! Naast compleet nieuwe series zijn er ook verschillende reeds bestaande series aangevuld met een nieuw seizoen, bijvoorbeeld Grace and Frankie, Sex Education (17 januari), How To Get Away With Murder en The Last Kingdom. Hou Netflix dus de komende dagen goed in de gaten, want er zal iedere dag iets nieuws gereleased worden.

Animatie

Kung Fu Panda 1 is een film uit 2008 en onlangs is het derde seizoen uit 2016 ook toegevoegd op Netflix. Over veel seizoenen gesproken, Netflix heeft maar liefst het zeventiende seizoen van Family Guy toegevoegd. Dit seizoen staat weer garant voor lachen, gieren en brullen.

Klassieke films

Naast de vele moderne films en series zijn er ook een aantal klassiekers toegevoegd aan het Netflix assortiment. Bijvoorbeeld Jurassic Park III, The Twilight Saga Eclipse en part I en part II en The Shawshank Redemption. Deze laatste film krijgt zelfs een 9,3 op IMDB!

Documentaires

Ook worden er gedurende januari nieuwe documentaires gelanceerd, waaronder Sex Explained, Pandemic en Night on Earth. In Night on Earth leer je het verborgen nachtleven kennen van diverse dieren op onze wereld.

[divider]Don’t fuck with cats[/divider]

Voordat je de documentaire Don’t Fuck With Cats gaat kijken moet je eerst even twee keer nadenken. Er wordt een filmpje op het internet geüpload waarin twee katten vermoord worden. Een groep mensen wil er vervolgens alles aan doen zodat deze man zal worden opgepakt. In drie afleveringen zul je verbaasd raken door de acties van de Canadese moordenaar Luka Magnotta. Hij is een dierenbeul, mensenmartelaar en zelfs een moordenaar. Vaak beginnen killers met het martelen of pijnigen van dieren, net als Luka Magnotta ook deed.

Wil jij meer lezen over de leukste series, films en documentaires? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!