duistere-dramaserie-taboo
Taboo

Duistere dramaserie Taboo

Ga terug naar de 19e eeuw met Tom Hardy en beleef exclusief bij Videoland de duistere dramaserie: Taboo. Een mysterieuze thriller vol drama die maar liefst een 8,7 scoort op IMDB.

Taboo serieRidley Scott en Steven Knight leggen haarfijn uit wat een taboe is met de door hun geproduceerde serie: Taboo. Een mysterieuze dramaserie waarin James Keziah Delaney terugkeert uit een vermeende dood. Eenmaal terug uit Afrika wordt acteur Tom Hardy in 1814 weer herenigd met zijn huis in London. Zijn thuiskomst daarentegen is als getekend man die een nieuw leven wil opbouwen alles behalve warm.

Zo blijkt de erfenis van zijn vader – het hoofd van een scheepsbouwimperium – een heuse gifbeker te zijn. Helaas voor James komt hij hier pas achter op het moment dat hij de nalatenschap opeist. Vol furie en in het bezit van veertien diamanten wil hij wraak nemen op de dood van zijn vader. Deze klus is niet makkelijk wanneer over geheel London vijanden op de loer liggen, waardoor James zich door steeds moeilijkere bochten moet wringen om aan een doodvonnis te ontsnappen. Zo is zijn vijand, de Oost-Indische Compagnie, ijzersterk én zeer machtig.

In een wereld van samenzweringen, verkrachtingen, plunderaars en moord wordt langzaam maar zeker een duister familiemysterie ontrafeld in dit explosieve relaas van liefde en haat.

Showcast

Taboo is geproduceerd door Ridley Scott (Gladiator, The Martian en American Gangster), Steven Knight (Peaky Blinders en Eastern Promises) en Tom Hardy, die tevens één van hoofdrollen vervult. Ook Leo Bill (The White Queen en The Borgias) en Oona Chaplin (Game Of Thrones en The Hour) vertolken een in het oog springende rol.

Kortom, Taboo is een duistere en spannende dramaserie die vanaf 30 juni exclusief te zien is bij Videoland. Feel the thrills, enjoy Goodlife!

Benieuwd naar meer leuke artikelen over series en films? Lees dan onze reviews!

Trailer Taboo