ferry-bouman-de-film-op-netflix
ferry-bouman-de-film-op-netflix

Ferry Bouman de film op Netflix

In twee seizoenen Undercover hebben we kunnen zien hoe Frank Lammers de grootste xtc-product van het zuiden speelt, genaamd Ferry Bouman. Bob en Kim infiltreren in het 1e seizoen Undercover in het leven van deze drugsbaron op Camping Zonnedauw. In seizoen 2 zien we hoe Bob undercover gaat bij El Dorado, een ranch waar de gebroeders Berger illegale wapens leveren. In seizoen 2 was Ferry slechts 5 minuten in beeld. Hij werd door veel kijkers gemist. We mogen nu in onze handjes knijpen want op Netflix staat er een film die helemaal om hem draait. Ferry de film, is een prequel op de eerste twee succesvolle Undercover seizoenen.

SPOILER ALERT

Samenvatting Ferry

In de film zien we het verleden van Ferry en Daniëlle. Hoe hebben zij elkaar ontmoet? Maar hoe zijn ze in de drugswereld terecht gekomen? Het verhaal speelt zich af in 2006, dus vóór Undercover seizoen 1 en 2. Ferry werkt in Amsterdam voor een machtige crimineel genaamd Ralph Brink. De zoon van Brink raakt tijdens een overval levensgevaarlijk gewond. Ferry moet het gaan oplossen door de daders te vermoorden. Zodoende komt hij terecht in zijn geboortestreek in Brabant. Daar wordt hij verliefd op Daniëlle. Dit verandert zijn leven drastisch en hij komt in een lastig parket terecht. De broer van Daniëlle blijkt namelijk een van de drie daders, en hij moet dus vermoord worden in opdracht van Brink. Hoe gaat de verliefde man handelen in deze situatie?

Ontdek met Ferry Bouman het verhaal dat zich voor hitserie Undercover afspeelt. Enjoy goodlife!

Wil je meer lezen over de beste Europese thriller series op Netflix? Lees dan verder in het lifestyle magazine voor mannen mensgoodlife!

Foto: Netflix