hoe-dan-ook-met-jandino-op-netflix
hoe-dan-ook-met-jandino-op-netflix

Hoe Dan Ook met Jandino op Netflix

Hoe dan ook genieten met Jandino op Netflix, spetterend en overdonderend genieten. Dat doe je met de Curaçaose Jandino Asporaat in zijn nieuwe theater-show: Hoe Dan Ook. Deze altijd lollige antiliaan gaat gegarandeerd leuke dingen met je doen. Misschien wel boem boem dingen?

Hoe Dan Ook met Jandino op Netflix

In zijn theaterprogramma grapt Jandino over het opvoeden van kinderen en zingt hij een opzwepende versie van Sex on Fire. Je bent slechts één klik verwijderd van anderhalf uur lachen, enjoy Goodlife! En als we enjoy goodlife zeggen. Dan bedoel we ook enjoy goodlife to the fullest. Dit is een film die je niet mag missen.

Check Hoe dan ook op Netflix en lach de ballen uit je broek of ontdek één van onze andere films op mensgoodlife, jouw lifestyle nieuws platform.

Trailer Hoe dan ook met Jandino

Voor diegene die hem nog niet gezien hebben… Onder welke steen heb jij gelegen? Jandino is echt de bom. En daar valt niet over te twisten. Deze comedian weet iedereen te laten lachen. Dus pak die zak popcorn, glas cola en zet je telefoon op stil. Want “it is going to happen”. Jij bent de komende 1,5 uur niet beschikbaar. Jij kijkt Jandino en hebt een avond om nooit meer te vergeten.