horrify-de-engste-en-spannendste-streamingdienst-van-de-benelux
horrify-de-engste-en-spannendste-streamingdienst-van-de-benelux

Horrify: de engste en spannendste streamingdienst van de Benelux

Zombies, weerwolven en vampieren. Op Horrify bekijk je ze allemaal in de vetste exclusieve horrors, thrillers of docs. Dit is namelijk de engste en spannendste streamingdienst van de Benelux. Films en genres worden gekozen en bekeken door echte horror fans. Alleen de echte waaghalzen durven het dus aan om een kijkje te nemen op dit platform. Bij mensgoodlife konden we daarom niet wachten om een aantal filmsuggesties met je te delen en te bediscussiëren. Praat jij ook met ons mee?

[divider] New: Into the Dark [/divider]

New: Into the Dark op Horrify!

Onlangs is Into the Dark gelanceerd op Horrify. ITD is een serie, geproduceerd door Blumhouse, bekend om de films Get Out, Insidious en Halloween. Gedurende de serie word je meegenomen in een aantal angstaanjagende verhalen, waar elk verhaal zich afspeelt rondom een feestdag. Bijvoorbeeld Halloween, Kerst, Nieuwjaarsdag en Valentijn. De echte horrorfans zwijmelen met Kerst niet weg bij een romantische komedie, maar kijken naar Into the Dark op Horrify! Een serie waar je niet van in slaap zult vallen.

The Mist op Horrify

Vervolgens hebben we The Mist bekeken. Ja, je kunt inderdaad wel concluderen dat we flink ge-binge-watched hebben. The Mist is een thriller uit 2007 gebaseerd op het boek van Stephen King. Na een hevige storm gaan David en zijn zoon naar de supermarkt om voedselvoorzieningen te halen. Maar plotseling ontstaat er een (de naam van de film zegt het al) hevige mist en komen er ineens allemaal enge wezens tot leven. Ze schrikken, want ze hebben moeder alleen achtergelaten thuis. Wat denk jij dat er met haar gaat gebeuren? Zou jij binnen blijven of buiten opzoek gaan naar het avontuur?

https://www.youtube.com/watch?v=DZl6jUYNmgw

The Helpers op Horrify

Een lekke autoband krijgen in de middle of nowhere… Dat is toch een echte nachtmerrie? Of voor jou niet als echte thrillseeker? Zeven vrienden uit Californië overkomt het wanneer ze onderweg zijn naar Las Vegas. De jongens beslissen dat het een slim plan is om als man zijnde opzoek te gaan naar hulp. De vrouwen daarentegen worden “veilig” achtergelaten in de kapotte auto. Ze kunnen werkelijk geen kant op. Je zou denken dat hen iets zou overkomen. Echter heeft deze horror ons positief verrast. De jongens hebben zich namelijk vergist in de eigenaren van een motel en dit heeft tot gevolg dat zij allen in een ware hel belandden.

Met Horrify haal je een next-level streamingdienst voor echte horror fans in huis. Haal nu met Horrify jouw dagelijkse dosis aan horrorfilms en mysteries in huis en check wat je kan doen tegen een zombie, weerwolf of vampier & enjoy goodlife!

Horrify: de engste en spannendste streamingdienst van de Benelux

TIP: Probeer Horrify één maand gratis uit t.w.v. 6,95 euro. Bevalt het je? Dan heb je nog heel wat films en series te gaan…

[divider]Winactie[/divider]

Doe mee en win een Horrify jaarabonnement. Like en deel dit artikel op Facebook én claim een gratis maand Horrify. Onder alle proefabonnees wordt dé winnaar gekozen. Dus wie weet ben jij die winnaar die één jaar lang gratis gaat genieten van de engste streamingdienst.

Hoe kan ik winnen?

  1. Geef je op voor een gratis proefmaand via deze link
  2. Onder alle proefabonnees van mensgoodlife wordt een gratis jaarabonnement verloot

Wil jij meer lezen over spannende series of films voor mannen? Lees dan snel verder op lifestyle platform mensgoodlife.