jason-momoa-nu-ook-in-fast-x-film-met-vin-diesel
jason-momoa-nu-ook-in-fast-x-film-met-vin-diesel

Jason Momoa nu ook in Fast X film met Vin Diesel

Fast X is de tiende film in de Fast & Furious reeks en de eerste van de tweedelige finale. Deze film is vanaf 18 mei te zien in de bioscoop. Voor het tweede deel moeten we nog even geduld hebben, deze zal namelijk pas in 2024 uitkomen. Dom Toretto (gespeeld door Vin Diesel) gaat in het eerste deel de strijd aan met de meest dodelijke tegenstander die ze tot nu toe hebben gezien, Jason Momoa. Lees snel verder voor meer informatie.

Wie is Jason Momoa?

In Fast 5 (2011) ging de bemanning van Dom Toretto naar Rio De Janeiro om de Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes te vermoorden. Met succes, en tot groot verdriet van Reyes zoon Dante (Jason Momoa). Na 12 jaar voert Dante een wraakplan in zijn schild. Hij heeft Dom’s 8-jarige zoon (Leo Abelo Perry) als doelwit en wil daarna heel de familie uitroeien met zijn meesterplan. Ondertussen verspreidt de familie van Dom zich over de hele wereld, bijvoorbeeld Los Angeles, Rome, Brazilië, Londen, Portugal en Antarctica. Gaat het hem lukken?

Supersnelle actiefilm

Check deze waanzinig spannende trailer en zet je schrap voor nog meer Fast & Furious avonturen. De nieuwe Fast X film is een absolute aanrader en nu helemaal met o.a. Vin Diesel, Jason Statham en Jason Momoa in de hoofdrol.

Het verleden blijft je altijd achtervolgen

Meer film nieuws volgen?

Wil je meer lezen over snelle series en films? Lees dan snel verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.