Nieuwe Bad Boys film belooft grootste ooit te worden
Nieuwe Bad Boys film belooft grootste ooit te worden

De nieuwe Bad Boys film belooft de grootste ooit te worden

Vier jaar na het Hollywood-succes van ‘Bad boys 3’ zijn niet alleen regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, maar ook wij, weer klaar voor een nieuw deel. Volgens hoofdrolspeler Will Smith komt Bad Boys: Ride or Die op 6 juni in de bioscoopzalen uit. En deze belooft de grootste ooit te worden. Wij zijn razend benieuwd, en jij?

Bad Boys reeks

In de eerste drie actiefilms beleven undercoveragenten Marcus Burnett (Martin Lawrence) en Mike Lowrey (Will Smith) allerlei avonturen. De films zitten boordevol actie, misdaad, drama maar ook komedie. Even leek er geen vierde deel meer te komen, nadat Will Smith tijdens de Oscars een klap uitdeelde aan Chris Rock. Maar wees niet bang, niets is minder waar!

Deel 4: Ride or Die

Over het nieuwe deel is helaas nog niet veel bekend. De film wordt in ieder geval geregisseerd door Bilall Fallah en Adil El Arbi, zij regisseerden samen ook deel drie van de reeks. Lawrence en Smith zullen in ieder geval beide weer op het doek verschijnen. Er is verder nog niet veel bekend over het plot. Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten, want 6 juni is Ride or Die te zien in de bioscoop!

Bioscoopkaarten winnen

Wil jij kans maken op gratis kaarten voor Bad Boys 4? Wij geven 3×2 kaarten weg zodat jij misschien wel met je partner of vriend deze film als een van de eerste kunt bekijken. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is reageren onder het Facebook of Instagram bericht.

Bad boys, bad boys what you gonna do… go to movies and enjoy goodlife!

Official trailer

Wil je meer lezen over films en series? Lees dan verder op lifestyle platform mensgoodlife!