no-time-to-die-wie-is-die-vrouwelijke-007
no-time-to-die-wie-is-die-vrouwelijke-007

No Time To Die: wie is die vrouwelijke 007?

Het is inmiddels alweer de 25e James Bond film: No Time To Die. In deze film heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten. Hij heeft er genoeg van en het is tijd voor wat anders. Dit maal geniet hij van een rustig bestaan op Jamaica. Maar dat verandert snel wanneer een CIA agent hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te redden. Zodoende krijgt hij te maken met een schurk met gevaarlijke nieuwe technologie.

In tegenstelling tot andere Bond-films wordt in deze actiefilm 007 gespeeld door een vrouwelijke actrice: Lashana Lynch. Een actrice die je wellicht kent van o.a. Marvel.

Lashana Lynch

Wie had dat gedacht? Lashana Lynch is de nieuwe 007? Deze prachtige dame weet zich bij de geheime diensten aan te sluiten. Maar hoe lang zal het duren voordat Bond zijn pensioen opgeeft en weer in actie is? Het antwoord blijven we je schuldig. Dat deze film een absolute must-see is mag duidelijk zijn. Een ding is zeker, het is geen Bond-film zoals je die gewend bent.

Trailer No Time To Die

Release date: 12-11-2020

Wil jij meer lezen over films en series? Volg dan mannen blog mensgoodlife. Het lifestyle platform voor mannen waar je op blijft lezen.