pirates-of-the-carribean-salazars-revenge
Disney

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. Deze reeks films kent sterrencasts met onder andere de prachtige Zoë Saldana. Alleen daarom al volg je de Pirates-reeks!

Pirates of the Caribbean – Salazar’s Revenge

In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Javier Bardem is Salazar

Een groot gedeelte van de oude cast is weer terug voor dit vijfde avontuur: Geoffrey Rush kruipt opnieuw in de huid van de wraakzuchtige kapitein Barbossa en Kevin R. McNally is Joshamee Gibbs, de trouwe kameraad van Jack Sparrow. Een nieuw gezicht is Javier Bardem als de angstaanjagende kapitein Salazar. Espen Sandberg & Joachim Rønning regiseren de film met Jerry Bruckheimer als producent. Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge draait vanaf 25 mei in de Nederlandse bioscopen.

Win te gekke Pirates of the Caribbean gadgets! Wij hebben een Travelpouch en een unieke USB Drive voor je klaar liggen.

De spelregels zijn simpel: volg de onderstaande stappen op & WIN:

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Reageer met “YES” op onze post

Deze actie is gesloten.

Benieuwd naar meer leuke artikelen over series en films? Lees dan onze reviews!

Footage: trailer