race-naar-de-bioscoop-voor-cars-3
Disney Pixar

Race naar de bioscoop voor Cars 3

Het is tijd voor wat snelheid! Race naar de bioscoop voor Cars 3, de nieuwe film van Disney Pixar. Dit nieuwe avontuur is het vervolg op de eerste twee delen uit 2006 en 2011. Samen brachten deze wereldwijd meer dan 1 miljard dollar op!

Cars 3

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar – en de hulp uit andere, onverwachte hoeken – wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Geregisseerd door Brian Fee (verantwoordelijk voor de storyboard van Cars en Cars 2) en geproduceerd door Kevin Reher (Een Luizenleven). Disney Pixar’s Cars 3 racet op 12 juli 2017 de Nederlandse bioscopen binnen.

Nominaties

Het eerste deel van Cars was goed voor maar liefst een Golden Globe voor de beste animatiefilm en scoorde ook nog eens twee Annie Awards voor de beste animatiefilm en de beste muziekproductie. Cars 2 werd genomineerd voor een Golden Globe voor de beste animatiefilm, naast nog vele andere nominaties in de filmindustrie. Wij zijn heel benieuwd wat Cars 3 gaat doen in de cinema’s.