Thor-The-Dark-World
Marvel

Thor The Dark World

MARVEL’s take-over is nu echt officieel. Morgen gaat Iron man 3 in première en eind oktober komt Thor The Dark World, waarin hij het opneemt tegen de duistere Malekith. Beide films zullen aansluiting vinden op het nu al legendarische The Avengers (2012), waarin de Malekith samen met Loki onze aarde aanviel. The Avengers II staat overigens gepland voor 2015 en in 2014 komt het vervolg op Captain America, The Winter Soldier.

Mocht je het nog niet weten; The Wolverine, ook een Marvel productie, staat in de planning voor Juli van dit jaar. Dit deel is een vervolg op X-men Origins: Wolverine. Genoeg entertainment en goodlife dus voor die echte COMIC en MARVEL fans.

The Dark World…

Even terugkomend op Thor – The Dark World. De trailer is spannend, duister en laat al veel actie zien. Ongetwijfeld bestaat de film uit een link met aarde en een dreiging van de Malekith. Staat Loki dit keer aan de goede of de slechte kant? We gaan het zien. Uit de trailer blijkt eindelijk een samenwerking tussen de ‘broers’ Thor en Loki, maar wellicht volgt er een mooie plottwist.

Thor – The Dark World is geregisseerd door Alan Taylor (Sopranos, Game of Thrones). Hoofdrollen zijn er voor onder andere:
– Chris Hemsworth (Thor);
– Nathalie Portman (Jade Foster); en
– Tom Hiddlestone (Loki).

Thor Trailer

Ontdek meer gave films op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.