tick-tock-motherfucker
The Hitman's Bodyguard

Tick-Tock Motherfucker!

Tick-Tock Motherfucker! Samuel L. Jackson heeft met The Hitman’s Bodyguard een nieuwe quote bij in de spannende en humoristische actiefilm The Hitman’s Bodyguard. Vanaf 17 augustus te zien in de Nederlandse bioscoop.

The Hitman’s Bodyguard

Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn gerenommeerde status  terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen. Dit is niemand minder dan zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers. Namelijk de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman).

De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep. Ondanks dat zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen. Dit terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is. Bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen dwars door Amsterdam en Den Haag! Ons kikkerlandje komt goed in de picture. Alles wordt uit de kast getrokken om te voorkomen dat Kincaid een getuigenis aflegt.

In de actiekomedie zijn de overige hoofdrollen weggelegd voor Elodie Yung en Salma Hayek.

Win 10 bioscoopkaartjes!

De spelregels zijn simpel: volg de onderstaande stappen op & WIN. Weet jij al met wie jij deze knallende actiefilm in de bioscoop gaat kijken?

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Reageer met “YES” op onze post

– Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2019 –

Benieuwd naar meer acties of films? Kijk dan snel hier.

Trailer The Hitman’s Bodyguard

Ontdek meer filmnieuws op mannenblog en lifestyle platform mensgoodlife.