Wanneer komt de nieuwe James Bond film uit?

Wanneer komt de nieuwe James Bond film uit?

In het voorjaar van 2016 is de ontwikkeling van No Time To Die gestart. Inmiddels staat de 25e James Bond film bijna klaar om gereleased te worden aan het grote publiek. In het voorjaar van 2021 is het dan eindelijk zo ver en kunnen we No Time To Die bekijken in de bioscoop. Helaas is de releasedatum van 12 november weer verzet.. Op het begin van de film zullen we zien hoe James Bond van een rustig bestaan op Jamaica geniet, nadat hij ontslag heeft genomen als geheim agent. Totdat een vriend van vroeger, Felix Leiter, hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Tijdens deze missie krijgen ze te maken met een schurk die gebruik maakt van wapens met gevaarlijke nieuwe technologie.

Bekijk No Time To Die voorjaar 2021 in de bioscoop!

Update! De geruchten vertellen nu dat het toch het voorjaar van 2021 gaat worden in verband met het coronavirus. Je weet wat ze zeggen: lang wachten wordt beloond! De nieuwe James Bond gaat in ieder geval een klapper worden, net als de vorige releases.

Trailer nieuwe James Bond film

Wil jij meer lezen over films en series? Bekijk dan de rest van de artikelen op mensgoodlife. Jou nummer één voor het laatste lifestyle nieuws.