win-kaarten-voor-saving-mr-banks
Disney

Win kaarten voor Saving Mr. Banks

Win kaarten voor Saving Mr. Banks, het bijzondere verhaal hoe Disney’s legendarische Mary Poppins tot leven kwam op het witte doek. Met schitterende hoofdrollen voor Oscarwinnaars Tom Hanks als Walt Disney en Emma Thompson als schrijfster P.L. Travers, is de film voorzien van een heavy weight casting. Ook Colin Farell en Paul Giamatti maken appearance in deze verfilming van het waargebeurde, maar weinig besproken verhaal. Tevens is dit de eerste film waarin Walt Disney zelf voorkomt.

Verhaallijn Saving Mr. Banks

Belofte maakt schuld. Walt Disney ervaart dit ten zeerste wanneer hij zijn dochters een verfilming van Mary Poppins beloofd. Het zal uiteindelijk ruim 20 jaar duren, voor hij zijn schuld heeft afgelost. In de weg er naartoe probeert hij koste wat het koste de rechten voor de film in zijn bezit te krijgen. Dit blijkt niet gemakkelijk, de schrijfster van het personage Mary Poppins weigert haar creatie ten prooi te laten vallen aan het in haar ogen geldzuchtige Hollywood.

Dalende verkoopcijfers van haar boeken doen de schrijfster zwichten en zo besluit P.L. Travers om in Los Angeles de plannen voor de film te bespreken. Voor Walt Disney is dit de ideale kans om zijn belofte waar te maken maar na 2 uitslovende weken is het resultaat nog altijd niet daar. Vraag jij je nu af hoe het afloopt en wie die Mr. Banks nou eigenlijk is? Go see for yourself op 12 december!

Deze comedy-drama-familie film is overigens erg slim gepland. Met een release medio december staat het aan de vooravond van de feestdagen en valt het goed voor awardseason.

WIN kaarten voor Saving Mr. Banks

Voor onze fans en liefhebbers hebben wij in samenwerking met Disney een ontzettend leuke winactie georganiseerd. Doe mee en maak kans op 2 kaarten voor Saving Mr. Banks. Gezellig naar een warme film tijdens deze koude winterdagen!

  1. Like mensgoodlife op Facebook (al gedaan? Ga naar stap 2.)
  2. Share & Like onze winactie op Facebook
  3. Win 2 kaarten voor Saving Mr. Banks!

De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle deelnemers op 12-12-2013[ Deze actie is gesloten ]

Ontdek meer spannende misdaadfilms op lifestyle blog mensgoodlife.