snoecks-2018-marc-coucke
Snoecks 2018

Ontdek de wereld in Snoecks 2018

Laat je meenemen op reis door middel van adembenemend mooie fotografie en ontdek de wereld in Snoecks 2018, de nieuwste editie van dit inmiddels geroemde lifestyle product. Ieder jaar staat Snoecks garant voor een hoogwaardige selectie van fotografie, kunst, architectuur, literatuur en inspirerende rapportages.

Snoecks 2018

Het is een unieke kijk in de wereld die je ogen opent voor zowel de harde realiteit als de schoonheid en diversiteit waarin wij leven. Blader je weg door 550 bladzijden vol inspiratie. Je ontdekkingsreis met Snoecks 2018 brengt je van de nomaden in het ruige landschap van Mongolië naar de onconventionele levensstijl in Tokyo. Om vervolgens enkele pagina’s verder te belanden in The American Dream anno nu.

Wij halen inspiratie uit de prachtige verhalen die in dit boek staan. Veel fotografie is voorzien van toelichting en ervaringen van de fotograaf. Vaak is dit ook confronterend. Je beseft dat er veel in de wereld is waar je te weinig bij stil staat, of vrijwel geen invloed op kunt uitoefenen. Zo zijn er nog steeds stropers die olifanten doden om hun slagtanden, ”het witte goud”. Brent Stirton brengt dit issue goed in beeld.

Levon Bliss legt op zijn beurt op een verbluffende wijze ongemeen scherpe en gedetailleerde foto’s van insecten vast. Nu weet je pas écht hoe die beestjes eruit zien. Een vernuftig stukje natuur, soms super kleine diertjes met prachtige patronen en dat in ongelofelijk veel variaties.

Snoecks 2018 covered meesterwerken van gevestigde namen. Denk hierbij aan Eamonn Doyle, Zanele Muholi en Rodney Graham. Ook is er aandacht voor jong talent als Olivia Locher en Chad Moore. Waanzinnige kunstenaars en professionals in hun vak.

Wij verheugen ons alvast op de volgende editie, laat die Snoecks 2019 maar komen! Om een nog beter beeld te krijgen van deze prachtige reeks kun je onze eerdere reviews van Snoecks lezen.

Snoecks edities

snoecks-covers

Bekijk de hele collectie aan covers, deze gaan terug tot 1925!