Mannen-doen-schoonmaken-grondiger
Mannen-doen-schoonmaken-grondiger

Mannen doen schoonmaken grondiger

Schoonmaken een vrouwending? Dan heb je het helemaal mis. Mannen doen schoonmaken grondiger dan vrouwen.

Je kent het wel, allerlei redenen bedenken en excuses zoeken om niet schoon te maken. Meer dan de helft van de mannen gooit vaak zijn charme in de strijd in hoop dat zijn partner alsnog het vuile werk opknapt. Dat is soms een illusie maar niets blijkt minder waar te zijn als je toch weer zelf het vuile werk moet doen. Dit soms tot overmaat van ramp.

In het hedendaagse beeld maken vrouwen wellicht vaker schoon dan mannen, maar vaak buigen zij zich alleen over zichtbare oppervlakten om tijd te besparen. Maar als de man eenmaal aan de schoonmaak gaat, dan gaat hij er ook voor. En dan gaat hij er ook helemaal voor. Ieder hoekje wordt aangepakt want je wilt immers laten zien dat jij het ook kan. En misschien nog wel beter ook.

Uit de onderstaande video laat Daniel Cloud Campos op een speciale manier zien hoe grondig wij mannen nu eenmaal schoonmaken met een beetje hulp van Cillit en BANG het vuil is weg!

Lees meer handige apparaten voor in huis op mannen blog mensgoodlife. Het lifestyle platform voor de moderne man die op zoek is naar inspiratie. Elke dag jouw dagelijkse dosis goodlife vind je op mensgoodlife.