eurojackpot-met-€2-kans-op-prijs
eurojackpot-met-€2-kans-op-prijs

Eurojackpot: met €2 kans op prijs

Soms zit het allemaal zo lekker mee dat je van een ‘lucky streak’ kan spreken. Op het punt om de trein naar werk te missen? De conducteur neemt een plaspauze waardoor je de trein nét haalt. Dat ene examen waarvan het koude zweet je over de rug liep omdat je niet genoeg hebt geleerd? Uitgesteld dankzij een vals brandalarm op het allerlaatste moment. Waarom niet je lucky streak doortrekken met een kans op een Eurojackpot hoofdprijs tot €90 miljoen?

Speel mee met Eurojackpot

Bijgeloof of niet, als je jouw luckystreak voortzet bij Eurojackpot maak je kans op een hoofdprijs van minimaal €10 miljoen. De hoogte van de prijs is afhankelijk van het aantal verkochte loten in alle deelnemende Europese landen. Iedere vrijdag wordt er een gelukkige winnaar bekend gemaakt. Heb je de 5 getallen en 2 bonusgetallen goed? Dan ben jij de gelukkige winnaar!

Ondersteun goed doelen

Natuurlijk blijft Eurojackpot een kansspel. Maar met een prijs van €2 per lot kun je best eens gek doen. Is het geluk aan je zijde? Dan ben je net als de jongeman in het bovenstaande filmpje in één klap een ‘high roller’. Mocht het er een keer niet in zitten? Dan berust je jezelf in het feit dat er met Eurojackpot geld gaat naar goede doelen. Denk aan organisaties zoals: Stichting Aids Fonds en KWF Kankerbestrijding. Maak kans op de jackpot én ondersteun goede doelen.

Ontdek meer entertainment op mensgoodlife het platform voor lifestyle nieuws.