101barz-luister-je-op-spotify
101Barz

101Barz luister je op Spotify

Rotjoch op je beeldscherm, Auraphilly we gaan het doen man. De dikste 101Barz luister je op Spotify. Je weet toch, D-Double, RBDjan, Boerenjongens, Mula B, 3robi, Broertje, DHC zij zijn daar. Voor je het weet pist hij in je ranja, pee-ranja. Pull up pull up, kettingzaag heng heng! Pfff te erge beaters om in op te gaan. 101Barz luister je op Spotify. Keep it for real, enjoy Goodlife!

Memphis Depay

Naast goals scoren heeft Memphis Depay nog een talent: vuur spitten. De spits vond tussen zijn wedstrijden door de tijd voor een speciale Studiosessie bij Rotjoch in de booth.

Hiphop platform 101Barz

101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland met wekelijks nieuwe video’s. Natuurlijk brengt Rotjoch elke week de welbekende studiosessies op je beeldscherm, maar dat is niet alles. We gaan langs bij producers en zien hoe zij een beat maken voor de beginnende artiesten thuis in de serie ‘BPM’. We zoeken talenten op in hun eigen buurt om ze beter te leren kennen in ‘Talent vd Maand’. Ben je op zoek naar wat langere interviews? Dan is ‘Ins & Outs’ iets voor jou!

101Barz luister je op Spotify

Meer rap muziek voor mannen volg je op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.