Een-playlist-voor-elke-mood-met-Spotify
Een-playlist-voor-elke-mood-met-Spotify

Een playlist voor elke mood met Spotify

Een afspeellijst met muziek voor iedere stemming of dit nu bank hangen, koffie drinken of een romantisch avondje met je meisje is. Ideaal en je hebt het met Spotify. Een playlist voor elke mood met Spotify!

Spotify

Het muziekprogramma Spotify is niet nieuw en wij hebben hier al eerder voor jullie over geschreven. Nog steeds heb je de mogelijkheid om gratis een halfjaar van haar diensten gebruik te maken. Wil je van die reclame af of is je proeftijd voorbij, dan kun je kiezen voor een Spotify Unlimited of Spotify Premium abonnement.

Moodlists

Naast de toegang tot miljoenen muzieknummers van je favoriete artiesten en bands, ontstaan er nu steeds meer afspeellijsten gericht op de ‘stemming‘ die je hebt of de activiteit waar je mee bezig bent.  Wij noemen deze dan ook graag ‘Moodlists‘. Jouw stemming, jouw lijst. Zo beluister je muziek die op dat moment geheel aansluit bij je gevoel en ontdek je tegelijkertijd nieuwe sounds.

Voorbeelden van een playlist voor elke mood met Spotify

– Ga je sporten? Dan luister je naar ”HIIT” voor uptempo muziek die je lekker motiveert en energie geeft.
– Ontspannen avond? Dan is”Cozy Evenings” wat voor jou!
– Ben je een creatieve avondwerker? Dan moet je naar ”Bohemian Evenings” luisteren.
– De student uithangen? ”Easy Listening For Study” helpt je de zware tentamenweek door.

Kortom, er zijn afspeellijsten in overvloed en jij gaat gegarandeerd vinden wat je nodig hebt. Zin in een gekke combi? Dan maak je gewoon je eigen lijst en deze deel je natuurlijk met de wereld! Enjoy Music enjoy goodlife.