Bij Nieuwe Buren is het gras altijd groener
Nieuwe Buren

Bij Nieuwe Buren is het gras altijd groener

Het geluk kan niet op want je woont samen met de liefde van je leven, maar bij Nieuwe Buren is het gras altijd groener. Dat je het van je buren moet hebben weten ze maar al te goed in de Nederlandse dramaserie Nieuwe Buren die vanaf 2 maart exclusief te zien is op streamingdienst Videoland.

Bij Nieuwe Buren is het gras altijd groener

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. De jeugdliefde van vroeger leek het helemaal voor je te zijn. Trouw als jij bent heb jij elke verleiding weten te weerstaan. Geen enkele stapavond of carnaval wist de liefde van je leven op het spel te zetten. Met het oog op de toekomst heb je samen een huis gekocht om daarna helemaal huisje, boompje, beestje een gezin op te bouwen. Maar dan…

Net als bij Eva en Peter, ook wel Happy Couple van de buurt genoemd, slaat het noodlot toe. Met een kindje op komst en het langverwachte leven dat op het punt staat te beginnen lijkt het helemaal mis te gaan. Het gezegde “Beter een goede buur dan een verre vriend” komt helemaal tot zijn recht. Plots begrijpen Eva en Peter waarom ze dit avontuur zijn aangegaan. Dankzij de nieuwe buren weten ze uit een diep dal te krabbelen. Maar dit keer niet voor lang, een ijskoude douche staat ze op te wachten waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Het nieuwe seizoen van de dramaserie “Nieuwe Buren” op Videoland is een garantie voor een hoop bedrog, seks, intriges, wanhoop, lachen en huilen.

De cast van Nieuwe Buren

Niemand minder dan onze eigen Katja Schuurman speelt mee in deze serie. Naast haar zijn ook Bracha van Doesburgh, Daan Schuurmans, Thijs Römer, Karina Smulders, Fedja van Huêt, Anneke Blok en Stefan van de Walle te zien in de eerste twee seizoenen van Nieuwe Buren.

Nog meer Nieuwe Buren

Wanneer het derde seizoen aanbreekt groeit de spanning in de o zo liefdevolle buurt. De rust leek net terug te zijn gekeerd, maar dat was niet voor lang. Met de komst van de nieuwe bewoners Fockeline Ouwerkerk en Tibor Lukács en hun mondige tienerdochter Abbey Hoes, worden opnieuw een hoop levens overhoop gehaald. De relatie met je buren blijkt altijd ingewikkelder te zijn dan gedacht. Immers, je kan niet mét maar ook niet zonder elkaar. In het derde seizoen beleef je net als in de eerste twee seizoenen een hoop rauwe, beklemmende en realistische scenes. Precies hiermee weet deze serie je in te pakken. Want is het fictie of feit? Hoe dan ook zal je geconfronteerd worden met de werkelijkheid. Zet de Hamka’s en Ice Tea klaar en ontdek je Nieuwe Buren op Videoland. Enjoy Goodlife!

[divider]Nieuwe Buren seizoen 3[/divider]

Check meer mannen series die je met je partner kijkt op lifestyle platform mensgoodlife.