de-nieuwste-films-en-series-op-netflix-in-januari
de-nieuwste-films-en-series-op-netflix-in-januari

De nieuwste films en series op Netflix in januari 2023

Heb jij goede voornemens voor het nieuwe jaar? Bijvoorbeeld meer sporten of minder ongezond eten? Of wil je simpelweg een meer ontspannen leven? ‘Relaxter leven’ staat over het algemeen in de top 5 van populaire, goede voornemens van Nederlanders. En wat is relaxter dan me-time en hangen op de bank? Netflix helpt je hier maar al te graag mee en trapt het nieuwe jaar af met een aantal nieuwe films en series die je zeker niet mag missen!

Kaleidoscope, een non-lineaire serie

Deze serie is anders opgebouwd dan je normaal gesproken gewend bent. Je kunt namelijk zelf kiezen in welke volgorde je ‘m kijkt. Netflix heeft namelijk gekozen voor een non-lineaire verhaal vertelling. Dit is een heel nieuw concept, wat we nog niet eerder gezien hebben in films en series. In de verschillende afleveringen zie je hoe een groep dieven zich verenigd om tijdens een orkaan 7 miljard dollar aan obligaties te stelen. Iedere aflevering speelt zich op een ander tijdstip af. En jij kunt dus zelf kiezen waarmee je begint en eindigt.

Fifty Shades Darker, verleiding en spanning

Fifty Shades Darker is de tweede film uit de Fifty Shades triologie. Misschien heb je ‘m al ooit eerder in de bioscoop gezien. Maar het kijken van deze film met je partner is zeker voor herhaling vatbaar. Je ziet hoe Anastasia graag een nieuwe start wil maken, maar haar partner Christian Grey zit dit niet zitten. Hij wil hun relatie juist een nieuwe kans geven. Fifty Shades Darker is vanaf 1 januari te zien.

Vikings Valhalla, een geanticipeerde serie

Vanaf 12 januari 2023 gaat seizoen 2 van Vikings in première op Netflix. In dit seizoen worden de heldhaftige Vikingen opgejaagd en gedwongen hun ambities en heldhaftigheid op de proef te stellen.

Pamela, hoe haar leven ècht is

In de documentaire Pamela, a love story volg je het leven van Baywatch-actrice Pamela Anderson. Met deze documentaire wil ze laten zien hoe haar leven ècht is. En vertelt ze over het uitlekken van de wereldberoemde sekstape, welke haar een trauma heeft bezorgd. Pamela, a love story is vanaf 31 januari te zien op Netflix.

Meer weten over films en series?

Wil je meer lezen over mooie documentaires en films en series? Lees dan verder op lifestyle nieuws platform voor mannen mensgoodlife.