deze-italiaanse-series-op-netflix-moet-je-echt-gaan-kijken
deze-italiaanse-series-op-netflix-moet-je-echt-gaan-kijken

Deze Italiaanse series op Netflix moet je echt gaan kijken!

Tijd voor een avondje op de bank? Mooi, dan hebben we wat interessant voor je in petto. Onze redactie is op zoek gegaan naar de Italiaanse series op Netflix die je niet mag missen. Dus kruip eens lekker onder een dekentje en ga voor deze 5 bingewaardige Italiaanse series! Dit uiteraard onder het genot van een Italiaanse espresso. Saluté! En voordat je het weet krijg jij alweer die “ben je er nog” Netflix melding…

Check de top 5 leukste Italiaanse Netflix series, enjoy goodlife!

Hier komen ze dan, de top 5 Italiaanse series op Netflix:

#1 Gommorah

Heeft Gommorah nog een introductie nodig? Wij denken van niet. Maar voor wanneer je toch onder die steen vandaan komt; In deze Italiaanse Misdaadserie staat de maffia-activiteit in Napels centraal. Wanneer de leider van de bekende maffia-familie gevangen wordt genomen, begint de strijd tussen drugdealers en gangsters. Hoe het leven eraan toe gaat it het criminele circuit in Napels? In deze true crime serie kom je er zeker achter! Kijk jij binnenkort ook vol spanning naar deze snoeiharde maffiaserie?

#2 Romanzo Criminale 

Wij zijn helemaal fan van de 70’s. Nog beter? Een Italiaanse misdaadserie die zicht afspeelt in het mooie Italië in de jaren ‘ 70. Het verhaal volgt drie vrienden die hun controle uitoefenen op de Italiaanse onderwereld. Slechts één doel hebben ze voor ogen: heel Rome in hun macht krijgen. Met hun criminele activiteiten trekken ze de aandacht van mede-criminele, maar ook van de politie. Gelukkig deinzen de drie jonge criminelen nergens voor terug. Drugshandel, ontvoeringen, verraad en corrupte families, in Romanzo Criminale vinden we het allemaal!

#3 The New Pope

Een moderne ervaring van religie! The New Pope gaat verder waar the young pope was gebleven. Wanneer John Paul III aantreed als de nieuwe paus lijkt het ideaal. Toch blijkt het voor de charmante en verfijnde jonge paus niet erg gemakkelijk om de charismatische Pius XIII te vervangen. Zoals altijd is niets wat het lijkt in het Vaticaan.

#5 Baby

Een serie die zeker niet mag ontbreken in dit Italiaanse rijtje is natuurlijk de moderne serie Baby. In Baby draait het om het ‘coming of age’ verhaal van verschillende tieners. Twee scholieren, wonend in één van de rijkste buurten van Rome, kiezen voor een dubbelleven in de prostitutie. Langzaam worden de dames de onderwereld ingezogen en komen ze achter de heftige gevolgen van hun keuze.

Het schandaal waar de serie op is gebaseerd speelde zich ook af in de hoofdstad. Twee meiden van 13 en 15 jaar oud, kozen voor een leven als prostituee. Snel veel geld verdienen! Dat was hun belangrijkste doel. Via Google zochten zij naar easy money en kwamen ze al snel in contact met twee mannen die hen daar wel bij wilden helpen.

Conclusie Italiaanse Netflix series

Dit waren ze dan onze selectie aan beste Italiaanse series op Netflix die je gezien moet hebben. Er zijn nog veel meer leuke series die je ook kunt kijken. Maar als je moet kiezen, dan raden we je deze top 5 zeker aan. En als je toch bezig bent met internationale series checken, dan vind je deze Spaanse Netflix series zeker ook helemaal het einde.

Wil jij meer ontdekken over de leukste series, films en documentaires? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!