deze-tv-series-moet-je-zeker-nog-eens-bingewatchen
deze-tv-series-moet-je-zeker-nog-eens-bingewatchen

Deze TV series moet je zeker nog eens bingewatchen!

Een goede TV serie is past echt goed als je ‘m het liefst in één keer wilt uitkijken, oftewel bingewatchen. Tegenwoordig zijn er veel streaming diensten en het aanbod wordt steeds groter. Dit is natuurlijk fijn, maar tè veel keuze is ook weer niet handig. Om je te helpen, hebben wij een keuze gemaakt van de TV series die je zeker niet mag missen. Ze zijn misschien al wat ouder, maar zeker niet minder goed!

True Detective (2014-2019)

True Detective is een Amerikaanse TV serie op HBO Max. In het eerste seizoen zie je detectives Rust Cohle en Martin Hart langdurig op zoek naar de dader van een rituele moord in Louisiana uit 1995. Hierna volgen nog twee seizoenen, met ieder andere hoofdpersonen en een ander verhaal.

The Office (2005-2012)

In de komedie The Office probeert baas Michael Scott alles in zijn papierbedrijf draaiende te houden. Maar ondertussen zijn er een aantal collega’s ontevreden. En wil het hoofdkantoor dat zijn bedrijf gaat krimpen. Aan de andere kant hebben de collega’s het ook weer leuk met elkaar. Er ontstaan romances, mooie vriendschappen en ongemakkelijke situaties. Een van de betere komedie TV series.

Breaking Bad (2008-2013)

In misdaadserie Breaking Bad zie je in 5 seizoenen hoe de terminale longkanker patiënt en scheikundedocent Walter White methamfetamine – oftewel Crystal Meth – gaat maken, zodat hij z’n gezin met een gerust hart kan achter laten. Hij krijgt hulp van een van z’n leerlingen, Jesse Pinkman. Deze ‘vriendschap’ is de start van een hoop criminele avonturen. Waarbij het een uitdaging is om uit de handen te blijven van Walters broer Hank, een DEA-agent.

Homeland (2011-2020)

In de Amerikaanse televisieserie Homeland krijgt CIA-agent Carrie Mathison tijdens haar verblijf in Irak de waarschuwing dat een Amerikaanse oorlogsgevangene – genaamd Nicholas Brody – door al-Qaeda is gehersenspoeld. Bij terugkomst in de Verenigde Staten heeft Carrie het vermoeden dat Nicholas een aanslag wil plegen. Deze TV-serie beschikt over maar liefst 8 seizoenen, bingewatch-waardig!

Friends (1994-2004)

In de komedie serie Friends zie je een groep van zes vriend(inn)en die in hun jeugdige jaren allerlei komische avonturen beleven op het werk, thuis en in de liefde. Gegarandeerd lachen, gieren, brullen!

Wil je meer lezen over series en films? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife